Σάββατο 30 Ιουλίου 2016

Βερόνα ο επόμενος αντίπαλος για Παναιτωλικό σε ένα ματς που θα μεταδοθεί σε live streaming

sup-perugia-panai3Φιλικό νούμερο 4 για τον Παναιτωλικό με τα… καναρίνια να αντιμετωπίζουν την Κυριακή την Ελλάς Βερόνα (17:30) σε ένα ματς που θα μεταδοθεί σε live streaming από την επίσημη ιστοσελίδα της Ιταλικής ομάδας.
Μετά τις Φιορεντίνα, Πίζα και Περούτζια, ο Παναιτωλικός συνεχίζει τα φιλικά του επί ιταλικού εδάφους αντιμετωπίζοντας αύριο Κυριακή (17:30) στο Στόρο την Ελλάς Βερόνα. Ο τέταρτος αντίπαλος των… καναρινιών υποβιβάστηκε την χρονιά που μας πέρασε στην Serie B, καταλαμβάνοντας την τελευταία θέση στην Serie A. Ο συγκεκριμένος αγώνας θα μεταδοθεί και από την επίσημη ιστοσελίδα της ιταλικής ομάδας μέσω Live Streaming με την Βερόνα να γνωστοποιεί και τις τιμές των εισιτηρίων. Συγκεκριμένα θα στοιχίζουν 14, 10 ενώ για τα παιδιά από 6 έως 14 ετών 5 ευρώ.
Βέβαια μπορεί τα φιλικά να συνεχίζονται, αλλά συνεχίζεται και μάλιστα με αμείωτο ρυθμό και η προετοιμασία. Ο Γιάννης Ματζουράκης είχε προγραμματισμένη για σήμερα Σαββάτο διπλή προπόνηση και αύριο στο ματς θα συνεχίσει την προσπάθεια δεσίματος της ομάδας απέναντι σε έναν ακόμα δυνατό αντίπαλο.
gazzetta.grΤο παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 18:30 (ώρα Ελλάδας).
Δείτε ΕΔΩ το παιχνίδι σε LIVE STREAMING

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου