Κυριακή 24 Ιουλίου 2016

Α. Φλαμπουράρης: Βοηθήσαμε ο κόσμος να έχει τα στοιχειώδη και να μην ψάχνει τα σκουπίδια

  Α. Φλαμπουράρης: Βοηθήσαμε ο κόσμος να έχει τα στοιχειώδη και να μην ψάχνει τα σκουπίδια
Δεν υπάρχει περίπτωση να έχουμε εκλογές πριν την ώρα τους δήλωσε σήμερα στον ΣΚΑΪ ο Αλέκος Φλαμπουράρης.
«Εγώ», πρόσθεσε ο υπουργός Επικρατείας, «από την πρώτη στιγμή δεν πίστεψα ότι θα μπορούσαμε να συγκεντρώσουμε τις 200 ψήφους γιατί ήταν δεδομένη η στάση ορισμένων κομμάτων. Όμως η απλή αναλογική είναι πια νόμος του κράτους. Θα εφαρμοστεί στις μεθεπόμενες εκλογές και κανείς δεν μπορεί πια να την αλλάξει».
Ο κ. Φλαμπουράρης είπε ότι μέχρι να γίνουν εκλογές η κυβέρνηση μπορεί να φέρει νόμο για το σπάσιμο των μεγάλων περιφερειών.
Δεν απέκλεισε συνεργασία με την ΔΗΜΑΡ αλλά και την Ένωση Κεντρώων. Διευκρίνισε όμως ότι δεν έχουν γίνει τέτοιες συζητήσεις.
Ο κ Φλαμπουράρης δήλωσε επίσης «Δεν είναι ευχαριστημένος ο κόσμος αλλά να συνειδητοποιήσουμε όλοι ότι είναι αρκετά αυτά που έκανε μέχρι τώρα η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ. Βοηθήσαμε ο κόσμος να έχει τα στοιχειώδη και να μην ψάχνει τα σκουπίδια.
Εκτίμησε ότι η χώρα θα βγει μετά το 2017 στις αγορές και όσο πάει καλά η οικονομία οι φόροι θα μειώνονται. Ο κ. Φλαμπουράρης είπε ότι δεν ισχύει το ότι αφελληνίζονται οι Ελληνικές Τράπεζες και πρόσθεσε ότι οι τράπεζες πρέπει πλέον να παίξουν ουσιαστικό ρόλο υπηρετώντας την Ελληνική Οικονομία και όχι τα συμφέροντα των τραπεζιτών.
Σημείωσε ακόμη, ότι ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν πάντα κόμμα διεκδίκησης και όχι καταγγελίας. «Καταγγέλλαμε με προτάσεις», τόνισε.
Αναφερόμενος στο θέμα των τηλεοπτικών αδειών ο κ. Φλαμπουράρης σημείωσε πως η διαπλοκή δεν καταπολεμάται με το εάν θα δοθούν 4 ή 5 άδειες. Όπως τόνισε όμως αυτή τη στιγμή δεν μπορούν να δοθούν περισσότερες από 4.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου