Σάββατο 30 Ιουλίου 2016

Λεβέντης: Την άλλη εβδομάδα πάω στο εξοχικό του Τσίπρα στο Σούνιο...

lebentis-me-tsipra-milame-filika-den-eimai-dekaniki


Πολιτικές ειδήσεις και παραπολιτικά εξακολουθεί να δίνει κάθε εμφάνιση και συνέντευξη του Βασίλη Λεβέντη.

Το πρωί του Σαββάτου σε τηλεοπτική του συνέντευξη στο «Ε»ο Βασίλης Λεβέντης είπε ότι μετά τις εκλογές που βλέπει σύντομα θα...
ενταχθεί στην κυβέρνηση είτε με επικεφαλής τον Τσίπρα, είτε με τον Μητσοτάκη .

Αλλά ξόρκισε και πάλι ότι είναι  «δεκανίκι» του πρωθυπουργού, και επέμεινε ότι συζητούν ως φίλοι. 

«Μετά τις εκλογές και αν μου το ζητήσουν θα μπω στη κυβέρνηση,όποια και αν είναι αυτή.Όχι όμως με λευκή επιταγή. Τώρα είμαι στην αντιπολίτευση.Μετά τις εκλογές και αν μου το ζητήσουν θα μπω στη κυβέρνηση,είτε ο Τσίπρας είναι αυτός ,είτε ο Μητσοτάκης,αλλά όχι με λευκή επιταγή.Θα επιβάλω σχέδιο», τόνισε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων.

Αναφερόμενος στις κατηγορίες περί στενότερης συνεργασίας με τον ΣΥΡΙΖΑ και τον νυν πρωθυπουργό, ο Βασίλης Λεβέντης δήλωσε πως δεν αποτελεί «δεκανίκι» του Τσίπα, ωστόσο συζητά μαζί του ως φίλος. Ξεκαθάρισε πως δεν έχει σκοπό να μπει στην παρούσα κυβέρνηση, λέγοντας πως το ΠΑΣΟΚ και το ΠΟΤΑΜΙ έχουν ενταχθεί στο «άρμα» του Μητσοτάκη.

Ο κ. Λεβέντης έκανε την εκτίμηση ότι η οικονομία δύσκολα θα ανακάμψει και ότι ο Σεπτέμβριος θα είναι ένας πολύ δύσκολος μήνας για τον λαό. «Αν καταφέρουν το ΠΑΣΟΚ και το ΠΟΤΑΜΙ να ρίξουν την κυβέρνηση, θα πάμε σε εκλογές», τόνισε.

Όσον αφορά την δήλωση του για κάλεσμα σε γεύμα με το πρωθυπουργικό ζεύγος ο κ. Λεβέντης,είπε ότι «περιμένει να του απαντήσει την ερχόμενη Τρίτη ο πρωθυπουργός πότε γίνει αυτό το γεύμα,τονίζοντας ότι και ο ίδιος θα πάει τις επόμενες μέρες στο εξοχικό του Τσίπρα στο Σούνιο».

Όσον αφορά τις τηλεοπτικές άδειες ο κ.Λεβέντης είπε ότι «αν υπάρχουν 5 ισοδύναμες προτάσεις θα δοθούν 5 τηλεοπτικές άδειες. Αν υπάρχουν 6 ισοδύναμες προτάσεις θα δοθούν 6 τηλεοπτικές άδειες.Δεν θα μείνει η κυβέρνηση στις 4 τηλεοπτικές άδειες»...

thetoc.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου