Τρίτη 26 Ιουλίου 2016

H «προφητεία» Χαραλαμπίδη για ΣΥΡΙΖΑ και Χρυσή Αυγή



Η ομιλία του στο συνέδριο του 1996 έχει γίνει viral μιας και πλέον θεωρείται προφητική… Κάθε φορά που θα μιλήσει o Μιχάλης Χαραλαμπίδης, ακόμα και οι πολιτικοί του αντίπαλοι θα τον ακούσουν με μεγάλη προσοχή.
Οι «προφητείες» για ΣΥΡΙΖΑ και ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ
Στην τρικυμιώδη περίοδο μετά το δημοψήφισμα (πιο συγκεκριμένα το βράδυ που ο Α. Τσίπρας ανακοίνωσε τις εκλογές) ο Μιχάλης Χαραλαμπίδης είχε σχολιάσει :
ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ:»Καθυστερημένες Σταλινικές γιάφκες»
«Όταν τις καθυστερημένες, χωριστές από την κοινωνία και την οικονομία Σταλινικές γιάφκες, τις συντηρείς, τις ονομάζεις και τις παρουσιάζεις ως πολιτικό κόμμα.
Όταν τις κάνεις αντιπολίτευση παρ΄όλο που είναι απαίδευτες και μετά Κυβέρνηση τότε εγκληματείς εις βάρος της χώρας»!
Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχουν οι επισημάνσεις που είχε κάνει από το 2013 για την Χρυσή Αυγή : «Συκοφάντηση της Ελληνικότητας»
«Η Χρυσή Αυγή και όχι μόνον αυτή είναι τα προϊόντα, τα πιλοταρισμένα δημιουργήματα μιας εξαρτημένης από τους ξένους και τις τοπικές μαφίες μπλοκαρισμένης και ελεγχόμενης εξωθεσμικά Δημοκρατίας…
…Την δημιούργησαν για να συκοφαντήσουν τον Ελληνισμό και την Ελληνικότητα εδώ, στην Ευρώπη, Διεθνώς. Ελληνικότητα ίσον Χρυσή Αυγή. Πολλά μάλιστα παπαγαλάκια, απόγονοι και συνεχιστές αποικιοκρατικών, ναζιστικών και ληστρικών ομάδων εκτός Ελλάδος συγχρονίστηκαν μαζί τους.
Την δημιούργησαν για να καλύψουν τον δεξιοαριστερό Κεμαλοφασισμό τους. Αυτήν την μεταπολιτευτική ευλογιά που κατέλαβε τους εκπαιδευτικούς και τους πολιτικούς θεσμούς. Αποτέλεσε τον νέο μηχανισμό γεωπολιτικής και γεωπολιτισμικής εξάρτησης της χώρας.
Ένα μέρος του ανθρώπινου υλικού, του προσωπικού που στρατολογήθηκε ήταν «αριστερό»,«σοσιαλιστικό», «κομμουνιστικό». Οι μεν λατρεύουν τον Κεμάλ. Οι δε τον Χίτλερ. Έχουμε δηλώσεις λατρείας προς τον Κεμάλ αρχηγών «κεντροαριστερών κομμάτων»εκτός από τα προσκυνήματα.
Δυστυχώς για όλους αυτούς ο κριτής είναι η ιστορία»!
ΠΗΓΗ
Η ιστορική του ομιλία στο συνέδριο του ΠΑΣΟΚ το 1996

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου