Σάββατο, 23 Ιουλίου 2016

ΣΦΟΡΔΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΑ CDS ΠΟΥ ΕΠΑΝΕΦΕΡΕ Ο ΥΠ.ΑΜΥΝΑΣ Παπανδρέου: Ο Καμμένος είναι δειλός και τραμπούκος

Nick Paleologos / SOOC 
Με μια ιδιαίτερα καυστική ανακοίνωση το κόμμα του Γιώργου Παπανδρέου στοχοποιεί τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ και υπουργό Αμυνας Πάνο Καμμένο, ο οποίος χθες στη Βουλή επανέφερε την υπόθεση των CDS.
«Ο κ. Καμμένος, είναι δειλός και τραμπούκος» τονίζει σε ανακοίνωσή του το Κίνημα. Αφού υπενθυμίζει ότι έχει καταδικαστεί από τη Δικαιοσύνη για την υπόθεση των CDS και μάλιστα, δύο φορές ως «υβριστής και συκοφάντης» σημειώνει ότι «συνεχίζει κατά συνήθεια και κατ' επάγγελμα  να ασχημονεί, κρυπτόμενος πίσω από τη βουλευτική του ασυλία».
Οπως αναφέρει το Κίνημα ο κ. Καμμένος «στοχοποιεί πολιτικούς του αντιπάλους συνειδητά και συστηματικά. Για να αποκρύψει την πολιτική του ασυνέπεια και δημαγωγία».
Ωστόσο, όπως σημειώνει είναι εταίρος και υπουργός της Κυβέρνησης και ρωτά τον Πρωθυπουργό αν «θα ήθελε να τον κατηγορούν για κάποιο υποτιθέμενο σκάνδαλο με το οποίο δεν έχει ανάμειξη».
«Τι κάνει, λοιπόν, ο Πρωθυπουργός της "πρώτη φορά κυβέρνησης της Αριστεράς"; Συνεπικουρεί τον κ. Καμμένο στην εργολαβία της στοχοποίησης;».
Το Κίνημ επιτίθεται επίσης και κατά του προέδρου της ΝΔ. «Ο δε κ. Μεϊμαράκης, αντιλαμβάνεται ποιόν κάλεσε "να επιστρέψει στο σπίτι του", δηλαδή στη ΝΔ, όταν το παραλήρημα του κ. Καμμένου ήταν σε πλήρη εξέλιξη;» διερωτάται και καταλήγει: «Ντροπή».


Πηγή: Παπανδρέου: Ο Καμμένος είναι δειλός και τραμπούκος | iefimerida.gr http://www.iefimerida.gr/news/218794/papandreoy-o-kammenos-einai-deilos-kai-trampoykos#ixzz4FGJ5woL4

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου