Παρασκευή 22 Ιουλίου 2016

Καρακώστα στο «Ακραίως»: Δεν προλάβαμε να αλλάξουμε τον εκλογικό νόμο... γιατί είχαμε άλλα ζητήματα



... γιατί είχαμε άλλα ζητήματα... Για την... καθυστέρηση στην αλλαγή του εκλογικού νόμου μίλησε στο ''Ακραίως'' και τον Τάκη Χατζή (Σκάϊ) η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Εύη Καρακώστα, τονίζοντας ότι...
δεν πρόλαβαν να το κάνουμε προηγουμένως γιατί είχαν να κλείσουν άλλα ζητήματα, πιο σοβαρά.

Σύμφωνα με την κ. Καρακώστα:

Στις επόμενες εκλογές θα πάμε έτσι και θα μας λένε ότι γίναμε κυβέρνηση με το bonus των 50. Θα ξαναγίνουμε κυβέρνηση. Με τον αγώνα που κάνουμε, θα δει ο κόσμος τον αγώνα που κάνουμε και θα μας ξαναψηφίσει.

Πρόσθεσε δε ότι ''Δεν προλάβαμε να αλλάξουμε τον εκλογικό νόμο. Είχαμε πιο σοβαρά ζητήματα. Πρέπει να παίρνουμε μαγικά ραβδάκια και να αλλάζουμε τους νόμους; Δεν θέλαμε να πάμε σε εκλογές τον Σεπτέμβριο και δεν θέλαμε και μέσα από την κρίση να περάσουμε ένα νόμο''. 

Σε σχέση με την διαπραγμάτευση του φθινοπώρου εκτίμησε ότι ''αυτη η κυβέρνηση διαπραγματεύεται μέχρι την τελευταία στιγμή και πάντα κερδίζει αρκετά πράγματα, κυρίως προς θετικές κατευθύνσεις.  Θα το παλέψουμε σκληρά στην διαπραγμάτευση με τα εργασιακά και θεωρώ ότι θα κερδίσουμε πάρα πολλά πράγματα''. 

Αναφορικά με την συνταγματική αναθεώρηση και το δημοψήφισμα υπογράμμισε ότι ''δεν ήταν ποτέ ενάντια στην έκφραση του λαού σε οποιαδήποτε μορφή, όπως το δημοψήφισμα''.

Όπως επισήμανε: 

Μακάρι να καταφέρουμε να ζητάμε τη γνώμη του λαού και σε πιο μικρά θέματα. O λαός μπορεί να εκφραστεί από δημοψήφισμα μέχρι διαδήλωση...

newpost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου