Πέμπτη 28 Ιουλίου 2016

Κόντρας συνέχεια: Αντεπίθεση Καλαμπαλίκη για ακίνητα του Ν. Καζαντζή (ηχητικό)



pol-dimotiko-27-7-16-9Σε πολύ υψηλούς τόνους συνεχίζεται η αντιπαράθεση του πρώην και του νυν αντιδημάρχου Αγρινίου Νίκου Καζαντζή και Ανδρέα Καλαμπαλίκη, μετά την χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αγρινίου και τις απαντήσεις που δόθηκαν από τον αντιδήμαρχο Καθαριότητας (δείτε αναλυτικά ΕΔΩ) για την σχέση του με συνεργείο αυτοκίνητων που στεγάζεται σε χώρο που έχει εκμισθωθεί από την εταιρεία του.
Οι απαντήσεις που δόθηκαν από τον κ. Καλαμπαλίκη για το συγκεκριμένο θέμα δεν ικανοποίησαν τον κ. Καζαντζή που χθες με γραπτή του δήλωση (σ.σ. που δεν κοινοποίησε στο agriniopress.gr) επανήλθε θέτοντας εκ νέου ερωτήματα και συγκεκριμένα εάν η εταιρεία στην οποία έγινε η εκμίσθωση άλλαξε επωνυμία εάν έκοψε τιμολόγια στον δήμο Αγρινίου και εάν σε αυτήν μέχρι τον Οκτώβριο του 2014 (δηλαδή έναν μήνα μετά την ανάληψη καθηκόντων αντιδημάρχου από τον κ. Καλαμπαλίκη) συμμετείχε στην εταιρεία αυτή η σύζυγος του κ. Καλαμπαλίκη κ. Γεωργία Γιαννακοπούλου.

«Αποφεύγει δε να μας αναφέρει ότι η εταιρεία, την οποία ανάφερε ο κ. Καλαμπαλίκης, με την επωνυμία «X. ΚΟΠΑΝΕΛΗΣ – Γ. ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ Ο.Ε» σήμερα έχει επωνυμία «ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΦΟΡΤΗΓΩΝ Ε.Ε. και διακριτικό SCANWEST SERVICE SCANIA,
Δεν μας είπε ούτε για τα τιμολόγια που εκδόθηκαν με την μία επωνυμία ούτε με την άλλη.
Όμως, εκδόθηκαν τιμολόγια το έτος 2014 και για το 2015 και για το 2016 Ας μας έλεγε ποια αφορούσαν την εταιρία με την επωνυμία «X. ΚΟΠΑΝΕΛΗΣ – Γ. ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ Ο.Ε» και ποια την εταιρία με την επωνυμία «ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΦΟΡΤΗΓΩΝ Ε.Ε. με τον διακριτικό τίτλο SCANWEST SERVICE SCANIA, ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΦΟΡΤΗΓΩΝ Ε.Ε.  Ας μας πει: η κ. Γιαννακόπουλου Γεωργία που συμμετείχε μέχρι 6-10-2014 στην εταιρία Χ. Κοπανέλης και ΣΙΑ Ο.Ε. είναι σύζυγος του κ. Καλαμπαλικη;
Η εταιρία Χ. Κοπανέλης και ΣΙΑ  ο.ε. ένιαι διάδοχος της εταιρίας Χ. Κοπανελης – Γ. Αναγνωστόπουλος Ο.Ε.;
Η εταιρία Χ. Κοπανέλης και ΣΙΑ Ε.Ε. είναι διάδοχος της εταιρίας Χ. Κοπανέλης και ΣΙΑ ο.ε.;
Και τέλος η εταιρία επισκευές φορτηγών Ε.Ε. SCANWEST SERVICE SCANIA, ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΦΟΡΤΗΓΩΝ Ε.Ε. είναι διάδοχος της Χ. Κοπανελης και ΣΙΑ Ε.Ε.;
Επειδή τα ίχνη δεν χάνονται …. Περιμένω έστω και την ύστατη στίγμα να καταλάβει οτι η καρέκλα δεν έχει μεγαλύτερη αξία από την υστεροφημία και να παρατηθεί άμεσα.» αναφέρεται στην χθεσινοβραδινή δήλωση του κ. Καζαντζή.
«Να μας πει για τα ακίνητα του…»
Υπήρξε όμως και συνέχεια αφού ο κ. Καλαμπαλίκης σήμερα το πρωί παρενέβη στην εκπομπή «Δυτικά τώρα»  στον Ρ/Σ Δυτικά FM 92,8 προχωρώντας σε καταγγελίες σε βάρος του  Ν. Καζαντζή. Ζήτησε  να μάθει ποια είναι η σχέση του κ. Καζαντζή με δυο συγκεκριμένα ακίνητα, ένα ξενοδοχείο και ένα κατάστημα εστίασης στην Τριχωνίδα και εάν αυτά κόβουν τιμολόγια στον δήμο Αγρινίου. Σημείωσε ακόμη πως είναι έτοιμος να αντιπαρατεθεί δημόσια και πρόσωπο με πρόσωπο μαζί του, επισημαίνοντας πως εάν αποδειχτεί οποιαδήποτε εμπλοκή για τον ίδιο ή συγγενικό του πρόσωπο με εταιρία-προμηθευτή του δήμου Αγρινίου, εκείνος θα παραιτηθεί.
«Εάν αποδειχτεί το αντίθετο όμως να παραιτηθεί ο κ. Καζαντζής, από την θέση που έχει τώρα και η οποία ανήκει στην παράταξη με την οποία εξελέγη», είπε ακόμη ο κ. Καλαμπαλίκης.
Ακούστε χαρακτηριστικά το σχετικό απόσπασμα:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου