Παρασκευή, 1 Ιουλίου 2016

Έργα στο πέταλο του γηπέδου του Παναιτωλικού

maketa-prtaloΌταν ο Φώτης Κωστούλας αναλάμβανε το καλοκαίρι του 2005 τα ηνία του Παναιτωλικού, γνωρίζετε όλοι σας την κατάσταση που υπήρχε. Και στην ίδια την ομάδα και στις εγκαταστάσεις της. Δεν χρειάστηκε να φτάσουμε στο σήμερα για να αλλάξουν τα δεδομένα. Όλα άλλαξαν σε χρόνο ρεκόρ.Δείτε την ανάρτηση στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ Παναιτωλικός, σχετικά με τις νέες αλλαγές που προωθούνται στο γήπεδο:
«Μόλις τρεις μήνες μετά, το γήπεδο – ερείπιο, με την ανακαίνισή του, έγινε αξιοθέατο για την πόλη. Ούτε σ’ αυτό επαναπαύθηκε. Σε κάθε ανάγκη που προέκυπτε (κυρίως από την αγωνιστική άνοδο της ομάδας), ανταποκρίνονταν με το παραπάνω. Ακόμα και τα τελευταία χρόνια, που όσοι το ζουν ή το βλέπουν τηλεοπτικά το χαρακτηρίζουν «το πιο σύγχρονο επαρχιακό γήπεδο» δεν σταματάει να το βελτιώνει. Με χρήματα από την τσέπη του…
2Με την άνοδο της ομάδας στη Super League το καλοκαίρι του 2011 το γήπεδο (εκτός των άλλων σημαντικών παρεμβάσεων) απέκτησε πέταλο. Αλλά έμεινε μια εκκρεμότητα: Το σκέπαστρο. Είναι γνωστό σε όλους γιατί παραμένει ημιτελές. Επειδή ο πρόεδρος δεν συνηθίζει να αφήνει εκκρεμότητες, η ιδέα τοποθέτησης του σκέπαστρου επανήλθε πριν λίγους μήνες. Και η Τεχνική εταιρία του Παναγιώτη Καψάλη, τρέχει από υπηρεσία σε υπηρεσία, από επιτροπή σε επιτροπή, για να ξεπεραστούν όλες οι δυσκολίες και στις αρχές του φθινοπώρου το πέταλο να έχει σκέπαστρο και πολλούς φιλάθλους που θα απολαμβάνουν από εκεί τους αγώνες της ομάδας. Δείτε τις μακέτες του έργου, με το οποίο το γήπεδό μας θα γίνει ακόμα πιο λειτουργικό και όμορφο.»

image
image
image
Να σημειωθεί πως στην σχετική εκδήλωση που έγινε σήμερα στο Emileon, όπου μεταξύ άλλων παρουσιάστηκαν και οι αλλαγές στο πέταλο του γηπέδου,  προβλήθηκαν σαν έκπληξη και δυο φωτογραφίες από αλλαγές και στην μικρή κερκίδα, που προς το παρόν πάντως δεν είναι στους σχεδιασμούς της διοίκησης να προχωρήσει.
Δείτε τις φωτογραφίες από την μικρή κερκίδα:
sup-mikri-kerkidasup-panoramiki-mikri

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου