Κυριακή 29 Δεκεμβρίου 2013

Ανακοίνωση οι Warriors για το πέταλο

        

sup-panaitolikos-atromitos-kipelo19Για εκ του πονηρού δημοσίευμα με προφανή σκοπό να πλήξει τον ίδιο τον Παναιτωλικό σε μια κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος κάνουν λόγο σε ανακοίνωση τους οι Warriors με αφορμή το πέταλο των οργανωμένων!
Θυμίζουμε ότι στο Αγρίνιο και ειδικά στις τάξεις των οργανωμένων οπαδών υπάρχει δυσαρέσκεια για την εικόνα του πετάλου και για τον λόγο αυτό υπάρχει… ανοιχτή γραμμή με την διοίκηση για να υπάρξουν με την έναρξη του β” γύρου οι απαραίτητες αισθητικές αλλαγές!
Αναλυτικά η ανακοίνωση των οργανωμένων οπαδών του Παναιτωλικού για δημοσίευμα… τοπικής ιστοσελίδας που κάνει λόγο για «πάγωμα» του πλάνου αλλαγής στο πέταλο, έχει ως εξής:
«Διαβάσαμε σε γνωστή ιστοσελίδα που ασχολείται με τα Παναιτωλικά δρώμενα (& που σε ορισμένες περιπτώσεις στο παρελθόν είχε αποτελέσει μέσο προπαγάνδισης κατά του συνδέσμου μας) πως το «κλουβί» που περικλείει το πέταλο της Θύρας 6 θα παραμείνει όπως έχει. Δε γνωρίζουμε ούτε από ποιες πηγές μπορεί αν αντλούν αυτές τις πληροφορίες αλλά ούτε σε τι μπορεί να αποσκοπεί μια τέτοια δήλωση.
Οι δικές μας πληροφορίες (που προέρχονται από τις επαφές που έχουν πραγματοποιηθεί μεταξύ του συνδέσμου μας & της παε) είναι διαφορετικές & μας βεβαιώνουν πως έστω & αργοπορημένα το «κλουβί»-έκτρωμα θα αλλάξει μορφή το συντομότερο.
Τέτοιου είδους άρθρα/δηλώσεις διαταράσσουν (προβοκατόρικα/σκόπιμα ή μη) την ηρεμία & το κλίμα μέσα στην ομάδα η οποία διανύει ένα δύσκολο & συνάμα κομβικό σημείο για την επίτευξη του φετινού μας στόχου που δεν είναι άλλος από την άνετη παραμονή. Πόσο μάλλον τη στιγμή που έχει χτιστεί μια γέφυρα επικοινωνίας μεταξύ του συνδέσμου μας & της παε για να βρεθεί η επιθυμητή λύση στο σημαντικότατο για εμάς θέμα του πετάλου.
Ο καθένας λοιπόν ας βγάλει τα συμπεράσματα του».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου