Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου 2013

Πρωτοχρονιάτικο μήνυμα του Περιφερειάρχη Απ. Κατσιφάρα

   
Πρωτοχρονιάτικο μήνυμα του Περιφερειάρχη Απ. Κατσιφάρα
Εγκάρδιες ευχές προς όλους τους πολίτες της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, απευθύνει ο Περιφερειάρχης Απόστολος Κατσιφάρας, με την ευκαιρία έλευσης, σε λίγες ώρες, του νέου έτους.
Συγκεκριμένα στο πρωτοχρονιάτικο μήνυμά του ο κ. Κατσιφάρας επισημαίνει:
«Εύχομαι από καρδιάς το 2014 να είναι περισσότερο αισιόδοξο για όλους τους πολίτες και να αποτελέσει την αρχή για μία νέα πορεία για την χώρα μας. Η ανατολή του νέου έτους να φέρει στις καρδιές και τις ζωές όλων μας αισιοδοξία και τη γαλήνη.
Ας μην αφήσουμε τις δυσκολίες που μαστίζουν τη χώρα μας να μας καταβάλλουν. Θα τις αντιμετωπίσουμε πλέον όλοι μαζί ως μία ενιαία κοινωνία, ένα ενεργό σύνολο, θεσμός και πολίτες από κοινού και μέσα από την καλοπροαίρετη συνεργασία και τη σύνθεση απόψεων, θα σταθούμε όρθιοι, θα αντέξουμε και θα ανταπεξέλθουμε.
Το 2014 ας είναι ένα έτος που όλοι μαζί θα δράσουμε, θα αντιδράσουμε και θα επηρεάσουμε, για ένα καλύτερο μέλλον.
Η αλληλεγγύη και η ενεργή συμμετοχή όλων μας ας είναι η κινητήρια δύναμη για ένα καλύτερο αύριο, το αύριο των παιδιών μας.
Εύχομαι το 2014 να χαρίσει σε όλους μας δύναμη, ευτυχία, υγεία και αγάπη και να αποτελέσει ένα έτος δημιουργικότητας και προόδου για την περιοχή μας!».
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου