Σάββατο 21 Δεκεμβρίου 2013

Δεν άντεξε την πίεση στην επανάληψη (video)

        
sup-ofi-panaitolikos19
Με ήττα 2-1 στο Ηράκλειο από τον ΟΦΗ  έκλεισε το 2013 ο Παναιτωλικός. Η ομάδα του Μάκη Χάβου παρά το πολύ καλό της  ξεκίνημα στο ματς δεν κατάφερε να έχει ανάλογο τέλος και υπέκυψε στην πίεση και την ανωτερότητα των γηπεδούχων στο Β΄ μέρος.
Ο Παναιτωλικός  με δυο αλλαγές (Μπικέι και Στεφανάκος αντί Κούσα και Ράφαελ) στην βασική του 11αδα, σε σχέση με το νικητήριο παιγνίδι του επί του Πλατανιά την περασμένη Τετάρτη μπήκε δυνατά και αποφασιστικά στον αγώνα και κατάφερε να προηγηθεί μόλις στο 7΄με προσωπική ενέργεια και σουτ του Καμαρά που ήρθε με κεκτημένη ταχύτητα από την εμφάνιση του κόντρα στον Πλατανιά.
Ο Παναιτωλικός με καλή αμυντική λειτουργία και σωστές αλληλοκαλύψεις έδειχνε πιο ομάδα μέσα στο γήπεδο και έχοντας μπροστά τον ταχύτατο Καμαρά ήταν κίνδυνος –θάνατος στις αντεπιθέσεις του . Σε μια από αυτές στο 22΄ο Κάλαιτζιτς έκοψε την τελευταία στιγμή τον εφορμώντα Σενεγαλέζο του Παναιτωλικού ο οποίος βρέθηκε  μια ανάσα από το 0-2.
Δυστυχώς όμως για την ομάδα του Αγρινίου δέχτηκε σε μια ανύποπτη φάση στο 23΄ την ισοφάριση από τον Μάικλ Όγιος που σκόραρε από αρκετά δύσκολη θέση και στην συνέχεια κυριολεκτικά κατέρρευσε. Οι γηπεδούχοι που ήθελαν με κάθε τρόπο την νίκη εκμεταλλεύτηκαν το ψυχολογικό τους πλεονέκτημα που τους έδωσε η γρήγορη ισοφάριση του ματς και κυριάρχησαν στον αγωνιστικά χώρο.
http://www.agriniopress.gr/?p=59512

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου