Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου 2013

Δεν κατάφεραν την πρόκριση τα κορίτσια του Ηandball του Παναιτωλικού

        
spo-xandballgynaikon-panaiΣε ένα κατάμεστο ΔΑΚ Αγρινίου τα κορίτσια του Παναιτωλικού δεν μπόρεσαν να πάρουν την πρόκριση στις 8 καλύτερες ομάδες για τον θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδας, αφού ηττήθηκαν με 29-33 από την ομάδα του Α.Ο Προσοτσάνης Δράμας.
Ένα παιχνίδι στο οποίο αυτή τη φορά υπερίσχυσε η ταχύτητα απέναντι στην εμπειρία και τη δύναμη. Καθ’όλη τη διάρκεια του αγώνα οι δύο ομάδες βρίσκονταν κοντά στο σκορ με το ημίχρονο να βρίσκει τη φιλοξενούμενη ομάδα να προηγείται με 13-15. Ίδια η μορφή του αγώνα και στο 2ο ημίχρονο, όπου παρά τις προσπάθειες του προπονητή Ραμμόπουλου με αλλαγές σε άμυνα και επίθεση, η κούραση αλλά και οι ελλείψεις στάθηκαν εμπόδιο ώστε η ομάδα μας να γυρίσει το ματς και να διεκδικήσει τη νίκη. Όλες οι παίχτριές του Παναιτωλικού, ουδεμίας εξαιρουμένης, έδωσαν το μέγιστο των δυνατοτήτων τους και αυτό αναγνωρίστηκε από το θερμό χειροκρότημα του κόσμου στο τέλος του αγώνα παρά την ήττα. Ειδική μνεία θα πρέπει να γίνει στην τερματοφύλακα της ομάδας Σπυροπούλου Φωτεινή που αγωνίστηκε με διάστρεμα που υπέστη στην προθέρμανση, καθώς και στις Δήμου, Κραμποκούκη και Κοκκώνη που αγωνίστηκαν με προβλήματα τραυματισμών.
Η ανακοίνωση του Παναιτωλικού συνεχίζει:
«Ευχόμαστε στην ομάδα της Προσοτσάνης καλή συνέχεια στον θεσμό του κυπέλλου. Η προσοχή όλων μας πλέον στρέφεται στις υποχρεώσεις του Πρωταθλήματος με το επόμενο παιχνίδι να είναι εντός έδρας στις 12 Ιανουαρίου με την ομάδα του Καματερού που βρίσκεται στην πρώτη θέση της βαθμολογίας. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε για άλλη μια φορά το φίλαθλο κόσμο του Παναιτωλικού για την στήριξή του και τον περιμένουμε και στη συνέχεια κοντά μας. Ελπίζουμε, εμφανίσεις όπως η χτεσινή να αποτελέσουν εφαλτήριο για αντίστοιχες μελλοντικές εμφανίσεις και στο πρωτάθλημα. Τέλος να ευχηθούμε σε όλους και όλες Καλές Γιορτές γεμάτες Υγεία και Ευτυχία.»
Παναιτωλικός Γ.Φ.Σ.: Αργύρη, Κορομηλά 7, Κραμποκούκη 11, Ευστρατίου, Αποστολοπούλου 1, Πουρνάρα 1, Σπυροπούλου, Δήμου 7, Θεοδώρου, Σκοτίδα, Μαυρομάτη, Gorani, Σωτηρίου, Κουτσαυτοπούλου, Κοκκώνη 2, Λουμπαρδιά.
Α.Ο. Προσοτσάνης: Παύλου 6, Στουγιαννίδου 4, Σμυρλή 6, Τόσκα Χρ. 3, Παπαδοπούλου Αν. 3, Πολίτη, Ζιώγα 4, Σεβδίλη 6, Τόσκα Ελ., Τσαλίκη, Μαυρομάτη 1, Παλλικάρη, Βασιλειάδου, Τσαπακίδου, Βουργασλή, Τσάντα.
Διαιτητές: Καραπάνος-Δημάκης.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου