Σάββατο 21 Δεκεμβρίου 2013

Κρίσιμη η αυριανή μέρα για το ΠΑΣΟΚ

Με διαφορετικές προσεγγίσεις, οσον αφορά την πορεία του ΠΑΣΟΚ στο κυβερνητικό επίπεδο αλλά και στο μέτωπο της Κεντροαριοστεράς ενόψει των ευρωεκλογών, ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η πολύωρη συνεδρίαση του πολιτικού συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στη συνεδρίαση ο πρόεδρος του του κόμματος Ευάγγελος Βενιζέλος αναφέρθηκε στο διακύβευμα για τη χώρα και το ΠΑΣΟΚ, ωστόσο στελέχη όπως ο Μιχάλης Καρχιμάκης και ο Θάνος Μωραίτης εξέφρασαν την αντίθεσή τους για τις προτεραιότητεες του κ. Βενιζέλου ιδίως με αφορμή τις διεργασίες στο χώρο της Κεντροαριστεράς.

Το ερωτηματολόγιο που προκάλεσε αναστάτωση στο ΠΑΣΟΚ

Να σημειωθεί ότι μεταξύ των στελεχών του ΠΑΣΟΚ υπάρχει μεγάλη αναστάτωση καθώς χτες τους εστάλη ένα ερωτηματολόγιο από την Κίνηση των 58 σχετικά με το πώς βλέπουν το μέλλον του ΠΑΣΟΚ.

"Δεν μπορεί να μου στέλνετε ερωτηματολόγιο για το πώς θα διαλυθεί το ΠΑΣΟΚ” είπε προς τον κ. Βενιζέλο ο πρώην Γραμματέας Μιχάλης Καρχιμάκης ενώ ο Θάνος Μωραϊτης κατήγγειλε το επικοινωνιακό επιτελείο του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ για τις διαρροές εναντίον στελεχών του κόμματος με αφορμή την Κίνηση των 11.

Έτσι στην αυριανή κρίσιμη συνεδρίαση της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής, ο κ Βενιζέλος θα παρουσιάσει ουσιαστικά την προσωπική του εισήγηση για την πορεία του κόμματος λαμβάνοντας ωστόσο υπόψιν του, όπως λένε συνερεγάτες του, τις παρατηρήσεις των μελών του Πολιτικού Συμβουλίου.

Όσον αφορά το ερωτηματολόγιο που εστάλη σε στελέχη του ΠΑΣΟΚ και όχι μόνο, λέγεται πως το έστειλε ο Θόδωρος Καρούλος μέλος της Κίνησης των 58 και πρώην υπεύθυνος Πληροφορικής στο ΠΑΣΟΚ επί Γιώργου Παπανδρέου, ο οποίος κατά πάσα πιθανανότητα δε θα παρίσταται αύριο στη συνεδρίαση της Κεντρική Πολιτικής Επιτροπής.
πηγηnewsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου