Τρίτη 31 Δεκεμβρίου 2013

Θρήνος για τον 30χρονο κυνηγό από την Αμφιλοχία

oplo_624_355Κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί ότι θα “τριτώσει” το κακό και μάλιστα μέσα στην καρδιά των εορτών, κλείνοντας και άλλα σπίτια. Δευτερόλεπτα αν είχε καθυστερήσει να πατήσει τη σκανδάλη ο 41χρονος κυνηγός, θα είχε προλάβει το κακό.
“Γιατί θεέ μου γιατί…” έλεγε και ξανάλεγε ο κυνηγός που πυροβόλησε, σύμφωνα με το LamiaReport,
ο οποίος ξέσπασε σε λυγμούς όταν κατάλαβε ότι πυροβόλησε άνθρωπο και όχι το αγριογούρουνο στο οποίο είχε στήσει καρτέρι μαζί με τα άλλα μέλη της ομάδας.
Πως έγινε το κακό
Ο 30χρονος γύρω στις 12:00 το μεσημέρι της Κυριακής πήρε το όπλο του και είπε στους δικούς του ότι θα πάει μια βόλτα για να κυνηγήσει πουλιά. Άφησε το αυτοκίνητο στους πρόποδες της Οίτης, ανάμεσα στις Κομποτάδες και τις Μεξιάτες και άρχισε να ανεβαίνει στο βουνό από ένα γνωστό σε αυτόν μονοπάτι στη θέση “Γερακάρης”.
Μια περιοχή δύσβατη με βράχια, αλλά και βλάστηση, με πουρνάρια και θάμνους.
Φυσικά δεν γνωρίζει ότι στην περιοχή έχει στήσει καρτέρι για αγριογούρουνο, μια 7μελής ομάδα έμπειρων κυνηγών, όπως λένε στις Κομποτάδες.
Όταν ο άτυχος 30χρονος φτάνει σχεδόν στη κορυφή του μονοπατιού δέχεται τα πυρά, από το όπλο ενός κυνηγού. “Άκουσα ένα θόρυβο και είδα κάτι να κινείται μέσα στους θάμνους. Ήμουν σίγουρος ότι ήταν το αγριογούρουνο. Σήκωσα το όπλο και πυροβόλησα…”, φέρεται να είπε ο 41χρονος,
ο οποίος είναι πατέρας τριών ανήλικων παιδιών και από την πρώτη στιγμή που κατάλαβε ότι είχε πυροβολήσει άνθρωπο ήταν απαρηγόρητος.
Το άτυχο παλικάρι δέχθηκε τα βόλια στα πλευρά και έπεσε στη χαράδρα. Λένε ότι δεν πέθανε ακαριαία, άλλα λίγο αργότερα από ακατάσχετη αιμορραγία.
Πάντως όταν κατάφεραν οι κυνηγοί της ομάδας να κατέβουν στο σημείο που είχε πέσει, ήταν ήδη αργά.
Αμέσως ενημέρωσαν την αστυνομία και την Π.Υ., που έφθασαν στο σημείο.
Η επιχείρηση ανάσυρσης της σορού ήταν ιδιαίτερα δύσκολη και έγινε από άνδρες της 7ης ΕΜΑΚ. όταν μάλιστα είχε πέσει το σκοτάδι, αφού έπρεπε να γίνουν όλα τα διαδικαστικά από την αστυνομία.
Πήρε την καραμπίνα για να αυτοκτονήσει ο πατέρας του
Οι γονείς του άτυχου Λευτέρη είδαν την αστυνομία και την Πυροσβεστική που πηγαινοερχόταν στις Μεξιάτες,
αλλά δεν μπορούσαν να φανταστούν το κακό που τους είχε βρει.
Όταν κάποια στιγμή πήγαν προς την περιοχή που ήταν αποκλεισμένη από την αστυνομία και δεν τους άφησαν να πλησιάσουν περισσότερο, κατάλαβαν ότι κάτι κακό είχε συμβεί στο παιδί τους.
Μάλιστα σύμφωνα με το LamiaRepor, ο πατέρας του 30χρονου, όταν επέστρεψε στο σπίτι, πήρε το όπλο και προσπάθησε να αυτοκτονήσει μην αντέχοντας τον τόσο άδικο χαμό του παιδιού του.
Οι αστυνομικοί που τον συνόδευαν κατάλαβαν τι πήγε να κάνει και τελευταία στιγμή κατάφεραν να πάρουν το όπλο από τα χέρια του απαρηγόρητου πατέρα.
Ο άτυχος Λευτέρης καταγόταν από την Αμφιλοχία και μεγάλωσε στον Πειραιά.
Τα τελευταία χρόνια δούλευε στη Μύκονο ως ηλεκτρολόγος. Πήγε για κάποιες ημέρες των εορτών στο εξοχικό κτήμα των γονιών του στις Μεξιάτες
και σήμερα Δευτέρα είχε δώσει ραντεβού με την αγαπημένη του στην Αθήνα για να περάσουν μαζί την πρωτοχρονιά,
ενώ σύντομα σκόπευαν να παντρευτούν.
Η αρραβωνιαστικιά του είχε πάει και αυτή στην Ορεστιάδα στους δικούς της και θα τον συναντούσε σήμερα στην Αθήνα. Η μοίρα όμως έπαιξε για μια ακόμη φορά το δικό της άσχημο παιχνίδι…
newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου