Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου 2013

Ποταμούλα: Τελικός κυπέλλου στην Δηλωτή…. (video-φωτο)

        

koi-diloti-potamoula
Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία ο ημιτελικός και τελικός του πρωταθλήματος Δηλωτής την Παρασκευή 27 Δεκεμβρίου 2013 στο χωριό μας με τελικούς νικητές και πάλι για τρίτη χρονιά »Ερμή Αναγνωστόπουλο και Μήτσο Παπαθανάση». Εύγε σε όλους τους συμμετέχοντες, οι οποίοι στήριξαν το τουρνουά που αποτελεί πλέον μέρος των Εκδηλώσεων κάθε Χριστούγεννα. Άλλωστε η Ποταμούλα, είναι πάντα πρωτοπόρος και φέτος είδαμε και γειτονικά χωριά (Kυπάρισσος) να ξεκινούν τα δικά τους, τουρνουά δηλωτής και έτσι να γίνονται παράδειγμα και για άλλους.
Πραγματικά ένα μπράβο στον Σύλλογο που κατάφερε και φέτος να οργανώσει με άψογο τρόπο το τουρνουά και τελικά διαψεύστηκαν μερικοί που θεωρούσαν ότι δεν θα έχει μεγάλη ανταπόκριση.
Οι δύο νικητές ο κ. Ερμής Αναγνωστόπουλος και ο κ. Μήτσος Παπαθανάσης που είναι ( μέλος Δ.Σ και ταμίας του Συλλόγου) εκπροσώπησαν τον Πολιτιστικό μας Σύλλογο, ανεβαίνοντας στην Κυπάρρισσο ως ένδειξη στήριξης στην εκδήλωση τουρνουά που για πρώτη χρονιά διοργάνωσε ο Σύλλογος του Χωριού. Επίσης το παρών έδωσε και ο Πρόεδρος Ποταμούλας κ. Ηλίας Τσιούνης και αρκετοί Ποταμιώτες.
Μεγάλοι νικητές της βραδιάς αναδείχτηκαν οι Μιχάλης Ευθυμίου και Κων/νος Μπακογιάννης. Αμέσως μετά η Πρόεδρος του Συλλόγου Χριστίνα Σωτηροπούλου τους απένειμε τους αναμνηστικούς επαίνους.
Ευχάριστη έκπληξη προκάλεσε η παρουσία των νικητών Δημήτρη Παπαθανάση και Ερμή Αναγνωστόπουλου, με την παρέα τους, του Πρωταθλήματος Δηλωτής της Ποταμούλας, οι οποίοι δέχτηκαν με μεγάλη χαρά να φωτογραφηθούν με τους νικητές της Κυπαρίσσου.
Αυτό που περιμένουμε τώρα… είναι ένα ακόμα παιχνίδι ανάμεσα στους νικητές της Κυπαρίσσου με τους νικητές της Ποταμούλας!!! Μία πρόταση που απηύθυνε η Πρόεδρος του Συλλόγου στους νικητές και των δύο πρωταθλημάτων.
ΤΑ ΖΕΥΓΑΡΙΑ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΣΤΟΝ ΗΜΙΤΕΛΙΚΟ ΗΤΑΝ:
Το 1ο ζευγάρι: Βασίλης Αγώρης & θανάσης Βλαχογιάννης
Το 2ο ζευγάρι: Μήτσος Παπαθανάσης & Ερμής Αναγνωστόπουλος

Το 3ο ζευγάρι: Χρήστος Βραχωρίτης & Δημήτρης Ανδρώνης

Το 4ο ζευγάρι: Γιώργος Βασιλοκώστας & Σωτήρης Παπαθανάσης


kiparissos.blogspot.gr
http://potamoulanews.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου