Πέμπτη 26 Δεκεμβρίου 2013

Στην πόρτα της εξόδου κι ο Μπελόν

137690777862
Ψάχνεται φόρμουλα για λύση της συνεργασίας
Η –διετής- ανανέωση του συμβολαίου του Νταμιάν Μπελόν που έγινε το περασμένο καλοκαίρι σκόρπισε ικανοποίηση στους ιθύνοντες αλλά και στον κόσμο της ομάδας. Δικαιολογημένα, μιας και ο ισπανοελβετός μέσος κάνοντας ομολογουμένως εξαιρετικές εμφανίσεις βοήθησε τα μέγιστα στην επίτευξη του στόχου της ανόδου. Οι προσδοκίες προς το πρόσωπό του από τον Παναιτωλικό ήταν μεγάλες και φέτος και ο Μάκης Χάβος έδειξε να τον εμπιστεύεται με κλειστά μάτια από την πρώτη στιγμή, στο χτίσιμο του νέου Παναιτωλικού. Οι μέχρι στιγμής εμφανίσεις όμως του ποδοσφαιριστή ήταν μάλλον αποκαρδιωτικές, παρά τις πολλές ευκαιρίες που του έδωσε μέχρι στιγμής ο προπονητής του.
Η σκέψη της διοίκησης και του προπονητή για λύση της συνεργασίας των δύο πλευρών έγινε πράξη και ο Μπελόν κλήθηκε τις προηγούμενες ημέρες και συζήτησε το ενδεχόμενο λύσης του συμβολαίου του, με τη φόρμουλα ακόμη να αναζητείται και πιθανότατα να γίνει εκ νέου καινούργια συνάντηση για το ίδιο θέμα προσεχώς.
Την κατάληξη ουδείς μπορεί να την γνωρίζει, το σίγουρο είναι πάντως ότι στα ο κ. Χάβος έχει θέσει εκτός πλάνων τον παίκτη, κάτι που φάνηκε και στα δύο τελευταία παιχνίδια με Πλατανιά και ΟΦΗ όπου ο ισπανοελβετός μέσος ήταν εκτός αποστολής.
Συζητήσεις έγιναν εξάλλου και με τον… ξεχασμένο Τζουζέπε Ακουάρο προκειμένου να βρεθεί η χρυσή τομή και να λύσει το συμβόλαιό του (που τελειώνει το προσεχές καλοκαίρι) ο ιταλός, ο οποίος αποδεικνύεται… σκληρό καρύδι στις διαπραγματεύσεις, κάτι που φάνηκε και το περασμένο καλοκαίρι που οι συζητήσεις που έγιναν για τον ίδιο σκοπό απέβησαν άκαρπες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου