Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου 2013

Αγρίνιο: Ουρές ταλαιπωρίας παντού (φωτο)

        
koi-oures-trapezes-taxydromio2
Ουρές κόσμου και σήμερα έξω από το ταχυδρομείο και τις τράπεζες στο Αγρίνιο. Στην εκπνοή του χρόνου σπεύδουν οι περισσότεροι να εξοφλήσουν τα τέλη κυκλοφορίας. Παράλληλα  στη ΔΟΥ Αγρινίου παρατηρείται  για μια ακόμη ημέρα το αδιαχώρητο, αφού εκατοντάδες πολίτες σπεύδουν να πληρώσουν τέλη κυκλοφορίας, ΦΑΠ για τα έτη 2011,2012 και 2013, για κατάθεση πινακίδων, απόκτηση κλειδαρίθμου κλπ.
Κατά εκατοντάδες οι πολίτες στην ΔΟΥ καταθέτουν και πινακίδες, με διπλάσιους μάλιστα ρυθμούς σε σχέση με  πέρυσι.
Ειδικότερα για τα τέλη κυκλοφορίας πάντως ήδη κυκλοφορούν πληροφορίες για παράταση στην πληρωμή τους, αφού αποκλείεται την σημερινή και αυριανή εργάσιμη να έχουν εξυπηρετηθεί όλοι οι υπόχρεοι.
koi-oures-trapezes-taxydromio8Σήμερα, ακόμη περισσότεροι είναι εκείνοι που, πεπεισμένοι πως μπορούν έτσι να βοηθηθούν και να γλιτώσουν το κόστος των τελών, περιμένουν τη σειρά τους, στην είσοδο της ΔΟΥ στο Αγρίνιο, για να εξυπηρετηθούν από μέλη του κινήματος ενάντια στην καταβολή των τελών κυκλοφορίας. Το «κίνημα των 25 ευρώ», φαίνεται πως έχει πείσει πολλούς, θα φανεί όμως στην πορεία κατά πόσο η επιλογή να εμπιστευθούν τα όσα οι εκπρόσωποι του κινήματος υπόσχονται είναι σωστή ή αν θα γυρίσει «μπούμερανγκ» και θα κληθούν να πληρώσουν διπλά τέλη και πρόστιμα…
IMG_0101
koi-oures-trapezes-taxydromio1
koi-oures-trapezes-taxydromio5
koi-oures-trapezes-taxydromio6
koi-oures-trapezes-taxydromio7
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου