Τετάρτη 25 Δεκεμβρίου 2013

Διανομή τροφίμων οι Warriors

        

warriors-dianomi-trofimaΣε ακόμη δράση αλληλεγγύης και ανθρωπιάς, μετά την πρόσφατη εθελοντική αιμοδοσία προχωρούν οι οργανωμένοι του Παναιτωλικού.
Συγκεκριμένα:
«Στις βάρβαρες στιγμές που περνά η κοινωνία μας τα τελευταία μνημονιακά χρόνια που έχουν σαν άμεσο αποτέλεσμα την υποβάθμιση της καθημερινότητας όλων μας, κανείς μας δεν μπορεί να γυρίσει αδιάφορα την πλάτη στα προβλήματα του συνανθρώπου του. Για αυτόν ακριβώς το λόγο και εμείς σαν οπαδοί του ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΥ αποφασίσαμε να μη μείνουμε αμέτοχοι και να συμβάλουμε ενεργά βοηθώντας όσο μπορούμε. Έτσι αποφασίσαμε να πραγματοποιήσουμε διανομή τροφίμων στον κεντρικό μας σύνδεσμο, την Παρασκευή 3 Ιανουαρίου 2014 και τις ώρες 12:00-17:00 για ΟΛΟΥΣ τους συμπολίτες μας. Εμείς από τη μεριά μας θέλουμε να κάνουμε ένα κάλεσμα τόσο στον κόσμο του ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΥ μας, οργανωμένο και μη, όσο και στους υπόλοιπους κάτοικους της πόλης του Αγρινίου ζητώντας το αυτονόητο, όσα μπορεί ο καθένας από εμάς, περισσότερα ή λιγότερα να προσφέρει. Πιο συγκεκριμένα και σε ότι έχει να κάνει με τα τρόφιμα θα συλλεχθούν κυρίως τρόφιμα μακράς διάρκειας όπως όσπρια, ρύζι, ζυμαρικά, κονσέρβες, γάλα εβαπορέ, αλεύρι, ζάχαρη, καφέ, λάδι και οτιδήποτε άλλο μπορεί να αντέξει για κάποιο διάστημα εκτός συντήρησης.
Οι μέρες και οι ώρες που θα γίνει η συγκέντρωση των τροφίμων θα ανακοινωθούν σύντομα και καλούμε όλους τους ενδιαφερόμενους να επικοινωνήσουν μαζί μας.
Η αλληλεγγύη είναι το τελευταίο όπλο που έχει μείνει σ αυτή την κοινωνίας, ας το χρησιμοποιήσουμε τώρα!!!
WARRIORS- ΘΥΡΑ 6″

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου