Κυριακή 22 Δεκεμβρίου 2013

Σαν δε ντρέπεσαι...

 

Επεισόδιο με Σαχινίδη...
Ο κακός χαμός στη συνεδριαση της ΚΠΕ του ΠΑΣΟΚ. Μόλις ολοκλήρωσε πριν από λίγο την ομιλια του ο Φ. Σαχινίδης, απο κάτω, ένα ...
απο τα ιστορικά στελεχη του κόμματος , ο Γιάννης Ζαφειροπουλος, του είπε "εισαι υπαλληλος του Παπακωνσταντινου" αναφερόμενος στην κοινή τους θητεία στο υπουργείο Οικονομικών, με τον Σαχινίδη να του απαντάει "σα δεν ντρέπεσαι εσύ".
Ο Φίλιππος Σαχινίδης μιλώντας αργότερα με δημοσιογράφους αναφέρθηκε με πολύ σκληρά λόγια για τους βενιζελικούς βουλευτές.
Ερωτηθείς ο Ζαφειρόπουλος αν όντως είπε κατι τέτοιο στον Σαχινιδη, απάντησε : δεν ηταν στη κυβέρνηση , άρα γιατι παρεξηγείται.
Κατά την ομιλία του, ο Σαχινίδης τονισε ότι το ΠΑΣΟΚ, στην μάχη της ανασύνταξής του, πρέπει να έχει καθαρό μήνυμα, θα πρεπει να δράσει θετικά και για το μέλλον του, υποστηρίζοντας με νόημα ότι «δεν κρυβόμαστε που είμαστε ΠΑΣΟΚ».
Ζητώντας και ο ίδιος κάθε απόφαση να έχει νομιμοποίηση από τη βάση , ο μίλησε για ανασύνταξη της δημοκρατικής παράταξης με συνεργασίες, αλλά με στόχο την ηγεμονική παρουσία, ώστε το ΠΑΣΟΚ να μην εμφανίζεται ως συνακολούθημα της ΝΔ.
Ακόμα και για τις εκλογές της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, άλλωστε υποστήριξε ότι «ορθή στρατηγική για το ΠΑΣΟΚ θα ήταν να μην “συρθεί” από τον πρώτο γύρο στις συνεργασίες με τη ΝΔ».
Απάντησε δε, στους επικριτές των «11» υποστηρίζοντας ότι «η ανάγκη για συζήτηση δεν πρέπει να εκλαμβάνεται ως εσωστρέφεια»…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου