Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου 2013

Ενημερώθηκαν όσοι φεύγουν, προτάθηκε ο Μπούντιμιρ

Ντεμπούτο με ΠΑΟ ο Νταλμά
137810919034Στις προπονήσεις έχουν επιστρέψει οι παίκτες του Παναιτωλικού και ο Μάκης Χάβος δεν… αστειεύεται. Ο κόουτς των «καναρινιών» με το «καλημέρα»… τρέχει τους ποδοσφαιριστές του, καθώς σε μερικές ημέρες θα υποδεχθούν τον Παναθηναϊκό σε ένα πολύ δύσκολο ματς.
Όπου μάλιστα αναμένεται να πάρει χρόνο συμμετοχής και ο Νταλμά. Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας δεν είναι 100% έτοιμος, όμως ανεβάζει συνέχεια ρυθμούς. Μάλιστα ο Γάλλος έχει πολύ καλή παράδοση με τους «πράσινους». Τη σεζόν 2009/10 τους αντιμετώπισε δύο φορές με τη φανέλα της Σταντάρ και πανηγύρισε ισάριθμες νίκες.
Παράλληλα στο Αγρίνιο θέλουν να… αποσυμφορήσουν το ρόστερ τους. Ηδη έχει φύγει ο Ιωάννου και από καιρό σας μεταφέραμε πως το «καμπανάκι» χτυπούσε για παίκτες όπως ο Μπελόν (είχε μείνει εκτός αποστολής με τον ΟΦΗ), τον Δάρλα ή τον Ασκες που έγραφαν στο Περού πως ενδέχεται να επιστρέψει στην Αλιάνζα Λίμα ή τη Σπόρτινγκ Κριστάλ. Πλέον στην ομάδα «τρέχουν» το συγκεκριμένο θέμα, καθώς μετέφεραν σε όσους παίκτες δεν υπολογίζονται, πως μπορούν να βρουν άλλη ομάδα. Με την υποσημείωση βέβαια πως οι επαφές γίνονται σε πολύ καλό κλίμα. Ετσι οι Μπελόν, Δάρλας, Μουμίν, Κουτσοσπύρος έχουν το «Ο.Κ.» να αποχωρήσουν και γίνονται σχετικές συζητήσεις. Οι Μεταξούλης, Σμίτλος και Ασκες  θα πάνε δανεικοί ώστε να πάρουν ματς στα πόδια τους. Μάλιστα για τον τελευταίο εκτός από ομάδες της χώρας του, υπάρχει ενδιαφέρον και από συλλόγους του MLS των ΗΠΑ.
Την ίδια στιγμή στη λίστα του Παναιτωλικού προστέθηκε ένας παλιός μας γμώριμος. Ο Μάριο Μπούντιμιρ. Ο Κροάτης φορ που από το καλοκαίρι του 2012 αγωνίζεται στον ΑΠΟΕΛ (30 συμ./4 γκολ), έχει συμφωνήσει με την κυπριακή ομάδα να φύγει, αρκεί να βρει άλλη ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του. Ο 27χρονος στράικερ φαίνεται πως επιθυμεί να επιστρέψει στη χώρα μας – από το 2007 ως το 2012 έπαιζε στον Εργοτέλη – και προτάθηκε στα «καναρίνια». Τα οποία εξετάζουν την περίπτωσή του. Άλλωστε πρόκειται για έναν παίκτη που ξέρει πολύ καλά πρόσωπα και πράγματα στη Σούπερ Λιγκ.
ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΤΥΜΕΝΟΣ
Sday.gr
                                           
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου