Τετάρτη 25 Δεκεμβρίου 2013

Καλύβια Αγρινίου : Ευχές και δώρα στα παιδιά του «Χαμόγελου του Παιδιού»!

        


koi-xamogelo-dimarxos1Χριστουγεννιάτικες μέρες και κάποια παιδιά χρειάζονται την αγάπη και την ζεστασιά από όλους μας, ειδικά τις γιορτινές μέρες!
Το σπίτι του «Χαμόγελου του Παιδιού», το οποίο βρίσκεται στα Καλύβια, επισκέφθηκαν σήμερα ο Δήμαρχος Αγρινίου, Παύλος Μοσχολιός, η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Προστασίας & Δημόσιας Υγείας, Μαργαρίτα Σερπάνου, και ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Καλυβίων, Γιάννης Μεσογίτης, για να δώσουν ευχές και δώρα στα μικρά παιδιά του Χαμόγελου, που ενθουσιάστηκαν και χάρηκαν με την πρωτοβουλία αυτή!
Δίπλα στο στολισμένο χριστουγεννιάτικο δέντρο, ο κ. Μοσχολιός έδωσε στα 15 παιδιά που φιλοξενούνται στο Χαμόγελο, παιχνίδια και γλυκίσματα, ενώ τα παιδιά του πρόσφεραν πολλά χαμόγελα, πολλή αγάπη και ζωγραφικές δημιουργίες τους.
koi-xamogelo-dimarxos3
Τους προσέφερε μάλιστα και δωρεάν εισιτήρια για να επισκεφθούν το παγοδρόμιο στις παλιές αποθήκες Παπαστράτου, στο Αγρίνιο…
Η υπεύθυνη του Χαμόγελου του Παιδιού, Νεκταρία Φελέκη, ενημέρωσε για τις προσπάθειες και τα παιδαγωγικά προγράμματα που υλοποιούνται στο Χαμόγελο και την εν γένει κοινωνική υποστήριξη που δίνεται στα παιδιά.
Το σπίτι του Χαμόγελου επισκέφθηκε επίσης και ο Πρόεδρος της Κινηματογραφικής Λέσχης Μεσολογγίου, Γιώργος Πανταζόπουλος.
Να αναφέρουμε επίσης ότι, πολλές επισκέψεις δέχεται τις άγιες αυτές μέρες το «Χαμόγελου του Παιδιού» από σχολεία και συλλόγους για να προσφέρουν τρόφιμα και δώρα στα μικρά παιδιά.
kalyvia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου