Πέμπτη 4 Αυγούστου 2016

Το ερωτικό θρίλερ εξελίχθηκε σε βεντέτα στο Κορωπί - Συνελήφθη ο δράστης

Το ερωτικό θρίλερ εξελίχθηκε σε βεντέτα στο Κορωπί - Συνελήφθη ο δράστης
Μια 26χρονη γυναίκα μαχαίρωσε μέχρι θανάτου την πρώην σύζυγο του συντρόφου της και αυτός σε κατάσταση αμόκ απάντησε πυροβολώντας με καραμπίνα τον πατέρα της στο Κορωπί.
Η ερωτική ιστορία είχε πολλά επεισόδια και ήταν γνωστή στην περιοχή, χωρίς όμως κανείς να περιμένει ότι θα κατέληγε σε τραγωδία με μια δολοφονία και άλλη μία απόπειρα ανθρωποκτονίας το μεσημέρι της Πέμπτης.
Ο πατέρας της 26χρονης νοσηλεύεται τραυματισμένος αλλά εκτός κινδύνου, ενώ ο δράστης αρχικά εξαφανίστηκε και όπως ανέφεραν πηγές στο enikos.gr η αστυνομία ενίσχυσε τη δύναμή της ακόμα και στα Δικαστήρια της οδού Ευελπίδων, εξαιτίας του φόβου να εμφανιζόταν εκεί ο 45χρονος με την καραμπίνα για να τιμωρήσει την δολοφόνο της εν διαστάσει συζύγου του.

Η σύλληψη
Αργά το απόγευμα της Πέμπτης, αστυνομικοί εντόπισαν τον 45χρονο άνδρα, μέσα στο αυτοκίνητο του στο Κορωπί, πριν προλάβει να διαφύγει. Με τα όπλα στα χέρια του φώναξαν να παραδοθεί και αυτός υπάκουσε. Αμέσως του πέρασαν χειροπέδες και τον οδήγησαν στο τμήμα.

Ερωτικό τρίγωνο
Όπως αναφέρουν γνωστοί των δύο οικογενειών, τον τελευταίο χρόνο ο 45χρονος διατηρούσε δεσμό με την 26χρονη και μαζί είχαν αποκτήσει δύο παιδιά.
Παράλληλα είχε άλλα δύο παιδιά με την εν διαστάσει σύζυγό του. Η 26χρονη και το θύμα είχαν πολλά έντονα επεισόδια το τελευταίο χρονικό διάστημα με αποκορύφωμα το βράδυ της Τετάρτης, όπου η νεαρή γυναίκα τραυμάτισε θανάσιμα με μαχαίρι την 35χρονη αντίζηλο της μέσα στο σπίτι του θύματος, ενώ άκουγαν τα δύο της παιδιά τον καυγά και τις εκκλήσεις για βοήθεια.
Ο 45χρονος έφτασε με καθυστέρηση στο σπίτι και μετέφερε την εν διαστάσει σύζυγό του στο κέντρο Υγείας όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της. Κατέθεσε στην αστυνομία και ανέλυσε όλα τα προηγούμενα επεισόδια ανάμεσα στις δύο γυναίκες, με τους αστυνομικούς να συλλαμβάνουν στη συνέχεια την 26χρονη σύντροφό του που ομολόγησε την πράξη της.
Εκδίκηση
Όπως όλα δείχνουν, ο 45χρονος αποφάσισε να εκδικηθεί για τον θάνατο της εν διαστάσει συζύγου του και πήρε μια καραμπίνα, οδήγησε μέχρι το σπίτι της 26χρονης συντρόφου του, συνάντησε τον πατέρα της και μετά τον πυροβόλησε.
Μαζί με το θύμα τραυματίστηκε και μια γυναίκα που βρισκόταν μαζί του στο σπίτι.
Διαβάστε επίσης:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου