Κυριακή 17 Απριλίου 2016

Το Τwitter βγάζει τα... άπλυτα της ΟΝΝΕΔ, στην φόρα...




Δείτε ΦΩΤΟ...
Τον έντονο προβληματισμό τους εκφράζουν συνεργάτες του προέδρου της Ν.Δ., Κυριάκου Μητσοτάκη, για την διαδικασία που ακολουθήθηκε χθες κατά τις εκλογές στην ΟΝΝΕΔ.
Σημειώνεται...
ότι μετά από πολύωρη καθυστέρηση άνοιξαν αργά χθες το βράδυ οι κάλπες της ΟΝΝΕΔ στη Θεσσαλονίκη, για την εκλογή των μελών της Κεντρικής Επιτροπής και των συνέδρων της ΟΝΝΕΔ, για το 10ο τακτικό συνέδριο του κόμματος.

Είναι χαρακτηριστικό ότι η ΟΝΝΕΔ εξέδωσε ανακοίνωση στις 2 τα ξημερώματα της Κυριακής αναφέροντας ότι δεν εκδόθηκαν αποτελέσματα «λόγω τεχνικών προβλημάτων» και αυτό θα γίνει σήμερα, Κυριακή.

Σήμερα, πάντως, ο Κυριάκος Μητσοτάκης παραβρέθηκε στην παρουσίαση του συνθήματος του 10ου τακτικού συνεδρίου του κόμματος δηλώνοντας: Η Νέα Δημοκρατία έχει μπει πια στην τελική ευθεία για το 10ο Τακτικό Εθνικό της Συνέδριο. Ένα  Συνέδριο, στο οποίο θα κάνουμε πράξη το αίτημα των φίλων και των μελών της Νέας Δημοκρατίας για μια «Νέα Δημοκρατία από την Αρχή». Επιλέξαμε για σύνθημα του 10ου Τακτικού Εθνικού Συνεδρίου το «Οξυγόνο για την Ελλάδα μας». Το οξυγόνο για να ξεφύγουμε από την ασφυξία που έχει περιέλθει η ελληνική κοινωνία. Το οξυγόνο για να τολμήσουμε και πάλι να ονειρευτούμε την Ελλάδα μας έτσι όπως τη θέλουμε». 
Δεν έγιναν εκλογές στο 10ο συνέδριο της ΟΝΝΕΔ και η διαδικασία εξελίχθηκε σε «φιάσκο» καταγγέλλει ο πρώην πρόεδρος της οργάνωσης Σάκης Ιωαννίδης.

Ο ίδιος δήλωσε στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων ότι αποχώρησε από το συνέδριο και μαζί του αποχώρησαν και άλλοι σύνεδροι, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τον εκφυλισμό της διαδικασίας.

«Δικαιώθηκαν οι φόβοι που είχα εκφράσει. Υπήρξε διασυρμός και το συνέδριο εξελίχθηκε σε φιάσκο. Κάποιοι για να εξυπηρετήσουν πολιτικές σκοπιμότητες οδηγούν την ΟΝΝΕΔ στο γκρεμό», επισήμανε.

Από την πλευρά του ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Βασίλης Γεωργιάδης είπε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ότι μέσα στις επόμενες ώρες θα ανακοινωθούν τα αποτελέσματα των εκλογών στο συνέδριο της ΟΝΝΕΔ για τα 120 μέλη της Κ.Ε. της οργάνωσης, τους 400 αντιπροσώπους για το συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας και τους εκπροσώπους της ΟΝΝΕΔ στην Πολιτική Επιτροπή του κόμματος.

Ο κ. Γεωργιάδης σημείωσε ότι οι εκλογική διαδικασία ολοκληρώθηκε τα μεσάνυχτα, με καθυστέρηση, λόγω τεχνικών προβλημάτων που υπήρξαν, και αναμένεται η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων.

Τα αποτελέσματα για την ανάδειξη των προέδρων ΝΟΔΕ στη Ν.Δ.

Ολοκληρώθηκαν οι εκλογές για την ανάδειξη των προέδρων των ΝΟΔΕ στις οργανώσεις της Ν.Δ. στη Θεσσαλονίκη.

Στη ΝΟΔΕ Κεντρικού Τομέα επανεκλέχθηκε πρόεδρος ο Τάσος Εμμανουηλίδης με 51 ψήφους (ποσοστό 70%) έναντι 22 του Κώστα Χατζή.

Στη ΝΟΔΕ Ανατολικού Τομέα εκλέχθηκε η Πηνελόπη Ράλλη με 46 ψήφους (73%) έναντι 17 του Δρόσου Τσαβλή.

 Στη ΝΟΔΕ Δυτικού τομέα εκλέχθηκε ο Ηλίας Ζάχαρης με 39 ψήφους (56%) έναντι 30 του Κώστα Τσιλώνη.

Στη ΝΟΔΕ Β΄ Θεσσαλονίκης εκλέχθηκε ο Θωμάς Βράνος με 76 ψήφους (55%) έναντι 61 του Στέλιου Τσομαρίδη.

Πως αντέδρασε το Twitter

Το φιάσκο στη διαδικασία της ψηφοφορίας δεν έμεινε χωρίς αντίδραση, προκάλεσε πλήθος σχολίων στο Twitter, ιδίως μετά τη δημοσιοποίηση φωτογραφιών που δείχνουν τον χώρο του συνεδρίου γεμάτο σκουπίδια και πεταμένες καρέκλες.

Δείτε τα tweets ΕΔΩ...

πηγη tvxs.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου