Δευτέρα 25 Απριλίου 2016

Κλαίει όλο το διαδίκτυο: Ο κλαρινογαμπρός της χρονιάς στον Σεφερλή – «μόνο αγάπη» [video]

Κλαίει όλο το διαδίκτυο: Ο κλαρινογαμπρός της χρονιάς στον Σεφερλή – «μόνο αγάπη» [video] Ο τύπος καρικατούρα –κλαρινογαμπρόw που δεν έχουμε ξαναδεί εμφανίστηκε στην εκπομπή του Σεφερλή.

Τέτοιοι τύποι εμφανίζονται στην κάμερα μια στο τόσο και γιαυτόν τον κλαρινογαμπρό πρέπει να ευχαριστούμε τον Μάρκο Σεφερλή και την τελευταία του εκπομπή.

Σε περίπτωση που δεν έχετε ήδη δει την ύστατη τηλεοπτική ντέκα της χρονιάς, ήρθε η στιγμή να την δείτε, έστω καθυστερημένα.

Γιατί, έτσι κι αλλιώς, πρόκειται περί εντελώς καθυστερημένης φάσης. Ο Σεφερλής κάνει κάποια εκπομπή στο star που δεν είναι ιδιαίτερα γνωστή, που απ’ ό,τι φαίνεται είναι μια new age version του Ραντεβού στα Τυφλά της Βάσιας Τριφύλλη (επήγα και βοήθησα, μου χρωστάνε δεν τους χρωστάω κλπ).

Σ’ αυτήν, έσκασε ο απόλυτος νεοέλληνας κλαρινογαμπρός με όλα τα καλούδια – μπράτσα, μαλλί κλαρινογαμπρού, ατάκες ποζερά και επιστέγασμα, φωνή κλαρινογαμπρού.

Απολαύστε τον επικό αυτό κλαρινογαμπρό και χαρείτε κατά μια έννοια που δεν εξελιχθήκατε σε κάτι τέτοιο. Όσοι βέβαια έγιναν, ας πάρουν ιδέες:



Πηγή: fimes.grTο διαβάσαμε εδώ - See more at: http://newsone.gr/lifestyle/954941-klaiei-olo-to-diadiktyo-o-klarinogampros-tes-chronias-ston-sepherle-mono-agape-video#sthash.SsokLbdr.dpuf

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου