Πέμπτη 28 Απριλίου 2016

Πρόεδρος ΚΕΕΛΠΝΟ: Πληροφορήθηκα για τις αποφάσεις του Πολάκη από το Facebook – ΒΙΝΤΕΟ

Πρόεδρος ΚΕΕΛΠΝΟ: Πληροφορήθηκα για τις αποφάσεις του Πολάκη από το Facebook – ΒΙΝΤΕΟ
«Πληροφορήθηκα όλη αυτή την διαδικασία, άκομψα βέβαια, από το Facebook του κύριου Πολάκη», σχολίασε ο πρόεδρος του ΚΕΕΛΠΝΟ, Θανάσης Γιαννόπουλος, για την παραίτηση όλων των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου που ζήτησε ο Παύλος Πολάκης.
Ο κ. Γιαννόπουλος, μιλώντας στο mega, είπε: «Πιστεύω  σήμερα ότι θα έχουν την καλοσύνη, επισήμως, να μας το κοινοποιήσουν στο ΚΕΕΛΠΝΟ. Αλλά, τελοσπάντων, είναι θέμα το οποίο αφορά του υπουργούς. Εμείς δεν παραιτούμεθα, διότι η θέση αυτή, είναι τιμητική θέση», τόνισε ο πρόεδρος του ΚΕΕΛΠΝΟ.  

Ο Παύλος Πολάκης ζήτησε χθες, μέσω ανάρτησής του στο Facebook, την παραίτηση των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου του ΚΕΕΛΠΝΟ και την επανατοποθέτηση από το υπουργείο νέων μελών.
Επίσης, ο αναπληρωτής υπουργός, μέσω της ανάρτησής του, προαναγγέλλει κάθαρση και αναδιοργάνωση του Οργανισμού.
«Να και τα νέα του ΚΕΕΛΠΝΟ που προανήγγειλα. Ζητάμε τις ΠΑΡΑΙΤΗΣΕΙΣ των μελών του ΔΣ που ορίζονται από το Υπουργείο, για να προχωρήσουμε σε ορισμό νέων μελών και έναρξη της κάθαρσης στον οργανισμό με ταυτόχρονη αναδιοργάνωση της λειτουργίας του», σημείωσε στην ανάρτησή του στο Facebook ο κ. Πολάκης.
Δείτε τα έγγραφα που δημοσιοποίησε στο Facebook ο κ. Πολάκης:
Διαβάστε επίσης:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου