Κυριακή, 17 Απριλίου 2016

Η ΕΠΟ βάζει χέρι στην... FIFA!

Η ΕΠΟ βάζει χέρι στην... FIFA!Επιστολή διαμαρτυρίας, στην οποία την κατηγορεί για τα όσα συμφωνήθηκαν με τον Σταύρο Κοντονή, απέστειλε η ΕΠΟ προς την FIFA. Ποια η θέση της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας.                      

Παράπονα στη FIFA μέσω επιστολής έκανε η ΕΠΟ! Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία κατηγορεί ανοιχτά την Παγκόσμια για όσα έγιναν τις περασμένες ημέρες στις επαφές με τον Υφυπουργό Αθλητισμού, Σταύρο Κοντονή.

Συγκεκριμένα τονίζεται πως δεν εκφράστηκαν και δεν υπερασπίστηκαν οι θέσεις της μέσω του εκπροσώπου της FIFA, Κωστάκη Κουτσοκούμνη, και κάνει λόγο για υπερβολική συγκαταβατικότητα με τα «θέλω» του Σταύρου Κοντονή. Μάλιστα, υπογραμμίζουν πως δεν έμειναν καθόλου ικανοποιημένοι ούτε από το τελικό κείμενο της συμφωνίας, ενώ ζήτησαν και την αντικατάσταση της επιτροπής που συμμετείχε στις διαπραγματεύσεις με τον Υφυπουργό.

Μπορεί, τουλάχιστον μέχρι στιγμής, η FIFA να μην έχει πάρει θέση, ωστόσο, στους κόλπους της υπάρχει έντονος εκνευρισμός με την συγκεκριμένη κίνηση. Ενδεικτικό στοιχείο είναι και η ακραία σκέψη, η οποία εγκαταλείφθηκε, για τοποθέτηση προσωρινής διοίκηση στην Ελληνική Ομοσπονδία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου