Τρίτη 19 Απριλίου 2016

«Μπάχαλο» η Νέα Δημοκρατία-Παραιτήθηκε ο επικεφαλής της ΚΕΦΕ αφήνοντας αιχμές

«Μπάχαλο» η Νέα Δημοκρατία-Παραιτήθηκε ο επικεφαλής της ΚΕΦΕ αφήνοντας αιχμές - Media


Λίγες μόνο μέρες πριν την έναρξη του Συνεδρίου και μια μόνο μετά την παραίτηση Παπαμιμίκου και τη διαγραφή του Βασίλη Γεωργιάδη, ο πρόεδρος της Κεντρικής Εφορευτικής Επιτροπής παραιτήθηκε, αφήνοντας αιχμές για αντικαταστατική συμμετοχή 803 επιπλέον συνέδρων.
Σύμφωνα με πληροφορίες του pressroom.gr, ο Φίλιππος Ταυρής είχε εκφράσει με επιστολές προς τον πρόεδρο του κόμματος, την έντονη διαφωνία του για τον τρόπο διεξαγωγής των εσωκομματικών εκλογών για την ανάδειξη των προέδρων στις τοπικές.
Η δήλωση της παραίτησης
«Η έλλειψη δυνατότητας ουσιαστικής παρέμβασης της ΚΕΦΕ σε όλη την διαδικασία εσωκομματικών εκλογών και ως εκ τούτου διασφάλισης των αποτελεσμάτων μαζί με την εμμονή στην αυθαίρετη και αντικαταστατική άποψη της συμμετοχής 803 επιπλέον σύνεδρων στο επικείμενο συνέδριο με οδήγησαν σε παραίτηση από την θέση του προέδρου του συγκεκριμένου οργάνου της ΚΕΦΙ των εσωκομματικών εκλογών. Η ιστορία μου στη ΝΔ δεν μου επιτρέπει να χρησιμοποιηθώ ως άλλοθι συγκεκριμένων αντικαταστατικων και αντιδεοντολογικών ενεργειών.»
Πηγή: pressroom.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου