Τρίτη 15 Απριλίου 2014

Έκλεισε στην ΑΕΚ ο Μιχάλης Μπακάκης

        
sup-mpakakis-nova Παίκτης της ΑΕΚ θα είναι για τα επόμενα 4 χρόνια ο Μιχάλης Μπακάκης αφού πριν από λίγη ώρα στην Αθήνα ο πρόεδρος του Παναιτωλικού κος Κωστούλας και ο κος Μελισσανίδης έδωσαν τα χέρια και η μεταγραφή ουσιαστικά ολοκληρώθηκε. Μέχρι το βράδυ αναμένονται και οι επίσημες ανακοινώσεις από τις δυο ομάδες.
Ο ποδοσφαιριστής που βρίσκεται αυτή την ώρα στην Αθήνα θα υπογράψει με τη νέα του ομάδα για τα επόμενα 4 χρόνια. Οι εμφανίσεις του δεξιού μπακ του Παναιτωλικού τα δυο τελευταία χρόνια δεν πέρασαν απαρατήρητες και το ενδιαφέρον πολλών ομάδων είχε ήδη εκδηλωθεί από την περσινή περίοδο. Ο Παναιτωλικός που είχε συμβόλαιο με τον ποδοσφαιριστή είχε πει ότι δεν θα στέκονταν εμπόδιο στην καριέρα του για έναν μεγαλύτερο σύλλογο. Παρά το γεγονός ότι η Αθηναϊκή ομάδα του χρόνου θα αγωνίζεται στην Φούτμπολ Λιγκ αναμένεται να έχει τα επόμενα χρόνια υψηλούς στόχους στην Σουπερ Λίγκα.
Παρά το ότι δεν γνωστοποιήθηκε το ακριβές ποσό της μεταγραφής του 23χρονου αμυντικού οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Παναιτωλικός έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος από την προσφορά της ΑΕΚ.
Γ.Μ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου