Τετάρτη 23 Απριλίου 2014

Ίσως «σκάσει» πρόταση

        

sup-godoy
Από τις «αποκαλύψεις» της φετινής σεζόν είναι ο Γοδόι. Ο Αργεντινός αν και το καλοκαίρι δεν ήταν και από τα πιο hot ονόματα που ήρθαν στη χώρα μας, έκανε ένα εξαιρετικό πρωτάθλημα.
Δούλεψε πολύ και πλέον συγκαταλέγεται στους καλύτερους ανασταλτικούς μέσους στην Ελλάδα. Με τον Παναιτωλικό δεσμεύεται με συμβόλαιο έως και το καλοκαίρι του 2015 και δεν έχει τάσεις φυγής. Αλλωστε τι παράπονο να έχει από την ομάδα; Ομως φαίνεται πως τα… κατορθώματά του έχουν περάσει τον Ατλαντικό. Για τον 24χρονο μέσο έχει εκφράσει ενδιαφέρον μία ομάδα του ....Μεξικού, η οποία φέρεται να είναι η Αμέρικα όπου προπονητής είναι ο Ρικάρντο Αντόνιο Μοχάμεντ, ο οποίος τον είχε παίκτη και στην Ιντεπεντιέντε. Ακόμη το ενδιαφέρον δεν έχει μετουσιωθεί σε πρόταση, αλλά είναι πολύ πιθανό να συμβεί κάτι τέτοιο. Πάντως ο Γοδόι δεν «κυνηγά» να φύγει από τον Παναιτωλικό.
«ΨΗΛΩΝΕΙ» Ο ΜΑΡΤΙΝΣ
Ο Παναιτωλικός μέσα στην εβδομάδα είναι πολύ πιθανό να «τρέξει» ζητήματα ανανεώσεων και μεταγραφών. Για το δεύτερο σκέλος το τελευταίο διάστημα κερδίζει πόντους στην «κυανοκίτρινη» λίστα το όνομα του Μάρτινς που δεδομένα δεν θα συνεχίσει στον Λεβαδειακό και ο 30χρονος Βραζιλιάνος χαφ εξετάζεται αρκετά σοβαρά.
Γιώργος Ντυμένος
www.sportday.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου