Πέμπτη 24 Απριλίου 2014

«Καμπάνα» 3.250 ευρώ στην ΠΑΕ Παναιτωλικός

       

sup-panai-asteras4Η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή της Σούπερ Λίγκας πήρε τις παρακάτω αποφάσεις στο πλαίσιο των αναμετρήσεων της 34ης αγωνιστικής. Αναλυτικά :
Α) ΠΑΕ Ξάνθη: Για την συμπεριφορά των φιλάθλων της καθώς..... επίσης διότι: «Κατά την προθέρμανση των ομάδων και των διαιτητών ακούγονταν συνεχώς επί μία ώρα (κάθε τρία λεπτά) τα παρακάτω συνθήματα από τα μεγάφωνα του γηπέδου: «Γεωργαράκο και Τσολάκη που είναι το πουλάκι; Η απάντηση την Κυριακή 13 Απριλίου» και «Ιωαννίδη πάλι όπλισες την καραμπίνα; Η απάντηση την Κυριακή 13 Απριλίου», καθώς επίσης: «Στο 57′, 58′ και 59′ του αγώνα ακούστηκε ρυθμικά από τα μεγάφωνα του γηπέδου το εξής σύνθημα: «Την Ξάνθη δεν την ρίχνετε ποτέ, Ξάνθη ολέ – Ξάνθη ολέ», καθώς επίσης διότι: «Μετά την λήξη του αγώνα αφού οι ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια στους διαδρόμους μπροστά από το vip room υπήρχε πλήρης αταξία από την παρουσία ασχέτων με τον αγώνα ατόμων οι οποίοι παρεμπόδιζαν την ομαλή διεξαγωγή του flash interview. Με την παρέμβαση του προσωπικού ασφαλείας απομακρύνθηκαν οι παρείσακτοι και συνεχίστηκαν οι συνεντεύξεις»: συνολική χρηματική ποινή οκτώ χιλιάδων ευρώ.
Β) ΠΑΕ Άρης: Για την συμπεριφορά των φιλάθλων της: συνολική χρηματική ποινή δύο χιλιάδων επτακοσίων πενήντα ευρώ.
Γ) ΠΑΕ Βέροια: Για την συμπεριφορά των φιλάθλων της: χρηματική ποινή δύο χιλιάδων ευρώ.
Δ) ΠΑΕ Παναιτωλικός: Για την συμπεριφορά των φιλάθλων της: συνολική χρηματική ποινή τριών χιλιάδων διακοσίων πενήντα ευρώ.
Ε) ΠΑΕ Πανιώνιος: Για την συμπεριφορά των φιλάθλων της: ποινή επίπληξης.
ΣΤ) ΠΑΕ ΠΑΟΚ: Για την συμπεριφορά των φιλάθλων της: συνολική χρηματική ποινή τριών χιλιάδων ευρώ.
* Οι υποθέσεις των Ολυμπιακού Κ15 και Ολυμπιακού (34η αγωνιστική) αναβλήθηκαν

gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου