Τετάρτη 30 Απριλίου 2014

Στο 1ο Δημοτικό Σχολείο του Αγρινίου ο Παναιτωλικός

        
sup-panai-1o-dimotiko5
Σήμερα επισκέφτηκαν το Δημοτικό Σχολείο του Αγρινίου εκπρόσωποι της ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ  και μοίρασαν στους μαθητές έντυπο της Ομάδας, με θέμα «ΤΙΤΟΡΜΟΣ ΑΙΤΩΛΟΣ – ΟΥΤΟΣ ΑΛΛΟΣ ΗΡΑΚΛΗΣ» και υπέγραψαν αυτόγραφα σε όλους τους μαθητές.
Όπως αναφέρει η ανακοίνωση του σχολείου:....
«Ο Παναιτωλικός δεν εκφράζει απλά την κυρίαρχη ποδοσφαιρική ομάδα της πόλης του Αγρινίου, αλλά αποτυπώνει σε όλη την Ελλάδα την αγάπη και την ελπίδα πολλών Αγρινιωτών γι’ αυτό το Σύλλογο. Εδώ και 88 χρόνια, από την ίδρυσή του, κουβαλά στην πλάτη του – σαν άλλος Τίτορμος – τον αθλητικό πολιτισμό της ευρύτερης περιοχής χαρίζοντας χαρά και περηφάνια με τις επιτυχίες του. Άλλωστε αρκετοί ποδοσφαιριστές του φόρεσαν τη φανέλα της Εθνικής ομάδας και στελέχωσαν μεγάλες ομάδες του κέντρου.
sup-panai-1o-dimotiko4
Είναι αξιέπαινη η προσπάθεια που κάνει η διοίκηση και οι ποδοσφαιριστές της ομάδας με τις επισκέψεις τους στα σχολεία μεταφέροντας το μήνυμα ότι ο αθλητισμός πρέπει να είναι χαρά και γιορτή. Άλλωστε αυτό καταδεικνύεται κάθε φορά στο γήπεδο του Παναιτωλικου που είναι από τα ελάχιστα στην Ελλάδα, όπου η οικογένεια έχει ξαναγυρίσει, αλλά και ότι η παιδεία και ο αθλητισμός είναι από τα πανάρχαια χρόνια άρρηκτα συνδεδεμένα.
Ευχαριστούμε θερμά τον πρόεδρο τής ομάδας κ. Φώτη Κωστούλα, το Δ.Σ., τους προπονητές και τους ποδοσφαιριστές του Παναιτωλικού για την πρωτοβουλία τής έκδοσης του συγκεκριμένου εντύπου αλλά και τη χαρά που έδωσαν στους μαθητές του Σχολείου μας με την επίσκεψή τους.
sup-panai-1o-dimotiko6
Ευχόμαστε στον «Παναιτωλικό της καρδιάς μας» ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες, στοιχείο  που σηματοδοτεί την επιτυχία της ίδιας της πόλης μας.»
Ο  Δ/ντής του Σχολείου
Βασίλης Κωστόπουλος
Δάσκαλος-Μαθηματικός
sup-panai-1o-dimotiko7
sup-panai-1o-dimotiko3
sup-panai-1o-dimotiko2
sup-panai-1o-dimotiko1
sup-panai-1o-dimotiko8
sup-panai-1o-dimotiko5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου