Τετάρτη 30 Απριλίου 2014

Περιοδεία του Απόστολου Κατσιφάρα και της Χριστίνας Σταρακά σε Αβόρανη, Παραβόλα, Καινούργιο και Παναιτώλιο

Ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας και εκ νέου υποψήφιος Απόστολος Κατσιφάρα, κατά την περιοδεία του σε Αβόρανη, Παραβόλα, Καινούργιο και Παναιτώλιο Αιτωλοακαρνανίας, συνοδευόμενος από την υποψήφια Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας Χριστίνα Σταρακά και υποψηφίους Περιφερειακούς Συμβούλους
Ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας και εκ νέου υποψήφιος Απόστολος Κατσιφάρα, κατά την περιοδεία του σε Αβόρανη, Παραβόλα, Καινούργιο και Παναιτώλιο Αιτωλοακαρνανίας, συνοδευόμενος από την υποψήφια Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας Χριστίνα Σταρακά και υποψηφίους Περιφερειακούς Συμβούλους
Θερμή υποδοχή επεφύλαξαν οι κάτοικοι των Δημοτικών Ενοτήτων Αβόρανης – Παραβόλας – Καινούργιου και Παναιτωλίου, στον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας και εκ νέου υποψήφιο Απόστολο Κατσιφάρα και στην υποψήφια Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας Χριστίνα Σταρακά.......
Χθες το απόγευμα, τόσο ο κ. Κατσιφάρας όσο και η κυρία Σταρακά έκαναν περιοδεία στην περιοχή αυτή, συνοδευόμενοι από ομάδα υποψηφίων Περιφερειακών Συμβούλων της Αιτωλοακαρνανίας του συνδυασμού «Δυτική Ελλάδα – Δικαίωμα στην Πρόοδο».
Η παρουσία του κόσμου και στις τέσσερις Δημοτικές Ενότητες ήταν έντονη και ο Περιφερειάρχης Απ. Κατσιφάρας συζήτησε με τους κατοίκους τα χρόνια προβλήματα και τις άμεσες ανάγκες που έχουν, ενώ τους ανέλυσε και ποιο ακριβώς είναι το πρόγραμμα για την ερχόμενη πενταετία.
Παράλληλα, ο κ. Κατσιφάρας μίλησε για τα δεκάδες έργα πολλών εκατομμυρίων ευρώ που έχουν εκτελεστεί στην Περιφερειακή Ενότητα Αιτωλοακαρνανίας, τα σχολεία που κατασκευάζονται ή ήδη έχουν ολοκληρωθεί και έχουν παραδοθεί προς χρήση στους μαθητές, για τις υποδομές στην υγεία, τη βελτίωση και συντήρηση του οδικού δικτύου με τις μεγάλες εργολαβίες που βρίσκονται σε εξέλιξη ώστε να διασφαλιστεί η οδική ασφάλεια των πολιτών κ.α.
«Από το 2010 καταθέσαμε ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα για την ανασυγκρότηση του παραγωγικού μοντέλου της Δυτικής Ελλάδας και το υλοποιούμε στην Περιφέρεια. Μέσω του στρατηγικού αναπτυξιακού σχεδιασμού μας αναπτύξαμε πρωτοβουλίες για ένα νέο παραγωγικό μοντέλο, βιώσιμο και με εστίαση στον πολίτη. Πάνω σε αυτό εργαστήκαμε σκληρά και θα συνεχίσουμε και στη νέα θητεία μας στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, ώστε να το ολοκληρώσουμε στο ακέραιο».
Αυτό υπογράμμισε ο υπ. Περιφερειάρχης Απ. Κατσιφάρας, ζητώντας παράλληλα, από τους πολίτες να προσέλθουν στις κάλπες και να στηρίξουν τον συνδυασμό, την υπ. Αντιπεριφερειάρχη Χριστίνα Σταρακά και τους υποψήφιους Περιφερειακούς Συμβούλους στην Αιτωλοακαρνανία.
«Ο Περιφερειάρχης μας έχει αναφέρει πολλές φορές πως έχει χρέος να λογοδοτήσει ενώπιον των πολιτών για το έργο που έχει γίνει μέχρι στιγμής αυτά τα τρεισήμιση χρόνια. Και αυτός είναι ο σκοπός μας με τις περιοδείες. Να ενημερώσουμε τον κόσμο για το έργο που έχει γίνει, να το θέσουμε υπό την κρίση τους και να τους παρουσιάσουμε το σχέδιο και το πρόγραμμά μας για την επόμενη πενταετία» σημείωσε η υπ. Αντιπεριφερειάρχης κ. Σταρακά.
Να σημειωθεί πως η περιοδεία διήρκησε αρκετές ώρες, θέτοντας ως πρωταρχικό ρόλο την προσήλωση των υποψηφίων στα τοπικά προβλήματα με στόχευση κυρίως την άμεση επαφή και επικοινωνία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου