Τρίτη 29 Απριλίου 2014

Το «Ανυπότακτο Αγρίνιο» για τον εμπρησμό του αυτοκινήτου

        
po-anypotaktoagrinio-logo
Με ανακοίνωσή της η δημοτική κίνηση «Ανυπότακτο Αγρίνιο» καταδικάζει την εμπρηστική ενέργεια του αυτοκινήτου δημοσιογράφου στο Αγρίνιο κάνοντας λόγο για μια ενέργεια που «λειτουργεί φοβικά απέναντι στον υπαρκτό συντηρητισμό της τοπικής κοινωνίας», όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση........
Αναλυτικά:
«Το ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ καταδικάζει την ενέργεια εμπρησμού του ιδιωτικού αυτοκινήτου γνωστού συντάκτη της πόλης του Αγρινίου, η οποία μέσα στο συγκεκριμένο ήδη διαμορφωμένο κλίμα των εκλογών του Μαΐου, λειτουργεί φοβικά απέναντι στον υπαρκτό συντηρητισμό της τοπικής κοινωνίας, ενεργοποιώντας, κατά την κρίση μας, τα αντιδραστικά αντανακλαστικά της. Το αποτέλεσμα αυτής της πρακτικής ενισχύει τους εξουσιαστικούς τοπικούς θύλακες από τη μια, ενώ από την άλλη υπηρετεί την αποριζοσπαστικοποίηση της τοπικής κοινωνίας.
Οι πολιτικοί σχηματισμοί, τοπικοί και εθνικοί, που υπηρέτησαν και εξακολουθούν να υπηρετούν, με τρόπο ακάματο και μεθοδικό, τις πολιτικές του κοινωνικού αυτοματισμού και του ανθρωποφαγικού κανιβαλισμού, προωθώντας αντιλήψεις του τύπου ο «σώζων εαυτόν σωθήτω», θα «τρίβουν τα χέρια τους» μετά από τέτοιες ενέργειες».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου