Παρασκευή 25 Απριλίου 2014

Ο Γιώργος Παπανδρέου πάτησε ένα μυρμήγκι ...








"Άντε, να γυρίσει ο Καραμανλής από τη Disneyland, μήπως δούμε λίγη προκοπή"...
Αν και δεν συνηθίζω να διορθώνω την εξαιρετική δημοσιογραφική δουλειά του Μega Channel, θα ήθελα να δώσω στη δημοσιότητα κάποιες αποκλειστικές πληροφορίες που διαθέτω κι αφορούν την...
παραβατική ζωή του Γιώργου Παπανδρέου.

Θα έχετε ήδη ακούσει την ιστορία με τον ταξιτζή στη Κρήτη κι αν είστε τυχεροί θα έχετε μάθει και την αλήθεια από τον ίδιο τον ταξιτζή, εκτός κι αν είστε από εκείνους που πολύ σωστά και ώριμα δεν επιτρέπουν στην αλήθεια να διαταράξει τις βεβαιότητες τους.....

Θα μάθατε επίσης σήμερα ότι ο θρασύς κ. Παπανδρέου θα τολμήσει να παρουσιάσει το βιβλίο μιας πολιτικού που ο ίδιος ανέδειξε και στήριξε, της κ. Μαριλένας Κοππά. Ακούστε κάτι πράγματα!

Όπως και να έχει και για να μην φλυαρούμε, θέλω να σας ενημερώσω και για ένα ακόμα έγκλημα του κ. Παπανδρέου. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, βγαίνοντας από το αυτοκίνητο του, ανήμερα Μεγάλη Παρασκευή, πάτησε ένα διερχόμενο μυρμήγκι παρόλο που αξιόπιστοι μάρτυρες με πληροφορούν ότι μπορούσε να το αποφύγει (όπως το Μνημόνιο).

Ο άνθρωπος που ευαγγελιζόταν κάποτε την Πράσινη Ανάπτυξη, δολοφονεί με κυνισμό που σοκάρει εκπροσώπους της σπάνιας ελληνικής πανίδας και δεν βρίσκεται ένας έντιμος εισαγγελέας να παρέμβει.

Φαντάζομαι, ότι θα το πάτησε με τα παπούτσια που αγόρασε από την Πάτρα χρησιμοποιώντας μάλιστα χαρτονόμισμα των 500 ευρώ. Κάτι πρέπει να γίνει με αυτόν τον άνθρωπο και την ασυλία που απολαμβάνει.

Άντε, να γυρίσει ο Καραμανλή από τη Disneyland, μήπως δούμε λίγη προκοπή.

parapolitiki.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου