Τρίτη 2 Αυγούστου 2016

«Ανελέητο σφυροκόπημα» ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ σε Κουμουτσάκο και ΝΔ: «Μικροκομματική προπαγάνδα καιροσκόπων…»

«Ο Εκπρόσωπος της ΝΔ, ο κ. Κουμουτσάκος που τσιτάρει σήμερα το φυλλάδιο του κ. Παπαθανασίου περί δήθεν διογκωμένου ελλείμματος, ήταν Εκπρόσωπος της ΝΔ και την περίοδο του εκτροχιασμού, και Ευρωβουλευτής όταν απέστειλαν τον Οκτώβριο του 2009 ψευδή βεβαίωση του ελλείμματος στο 6%», αναφέρει το Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών με αφορμή το τιτίβισμα του κ. Κουμουτσάκου στο Twitter.

koumoutsakos
«Αλλαγή της χώρας, Ευρώπη και ίδιοι κανόνες για όλους ή επιβράβευση του πελατειασμού σε βάρος της κοινωνίας;», διερωτάται το ΚΙΝΗΜΑ και συνεχίζει: «Αυτά είναι τα ερωτήματα, αυτά είναι τα διλήμματα, με τα οποία βρίσκονται αντιμέτωποι οι πολίτες επτά ολόκληρα χρόνια μετά το ξέσπασμα της κρίσης».
Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ:
«Η πρώτη επιλογή απαιτεί αλήθειες, καθαρές σχέσεις και ένα πολιτικό σύστημα χωρίς εξαρτήσεις. Η δεύτερη αφορά όσους η παραμονή ή επαναφορά στην εξουσία είναι αυτοσκοπός, που φτάνει μέχρι και σε ανίερες συμμαχίες, σαν αυτή των κ.κ. Τσίπρα και Καραμανλή. Σε δευτερεύουσα μοίρα οι θεσμοί, η αγωνία των πολιτών, η ανισότητα, η ανεργία, η φυγή νέων ανθρώπων που αγωνιούν να ξεκινήσουν τη ζωή τους, τα λουκέτα, η φτωχοποίηση.
Αν η ΝΔ δια του Εκπροσώπου της επανέρχεται, αναθεωρητικά, στη στατιστική απάτη της κυβέρνησης Καραμανλή, κατατάσσεται αυτομάτως στη δεύτερη κατηγορία, αυτή των καιροσκόπων σε βάρος της χώρας. Η «Επανίδρυση του κράτους» του κ. Καραμανλή, θα σερβιριστεί εκ νέου, ξαναζεσταμένο φαγητό, ως «ευρωπαϊκός μεταρρυθμισμός» επί Κυριάκου Μητσοτάκη;
Ο Εκπρόσωπος της ΝΔ, ο κ. Κουμουτσάκος που τσιτάρει σήμερα το φυλλάδιο του κ. Παπαθανασίου περί δήθεν διογκωμένου ελλείμματος, ήταν Εκπρόσωπος της ΝΔ και την περίοδο του εκτροχιασμού, και Ευρωβουλευτής όταν απέστειλαν τον Οκτώβριο του 2009 ψευδή βεβαίωση του ελλείμματος στο 6%.
Ήταν επίσης Ευρωβουλευτής όταν ψηφιζόταν από όλα τα ευρωπαϊκά κράτη η Έκθεση του Ευρωκοινοβουλίου, όπου σύμφωνα με τα ευρήματα της eurostat είχε διαπραχθεί στατιστική απάτη. Ήταν στέλεχος του κόμματος της ΝΔ όταν ψηφίζονταν οι προϋπολογισμοί Παπαδήμου και μετά Σαμαρά, το 2012, το 2013 και το 2014, όπως και το μεσοπρόθεσμο του 2012 και οι εφαρμοστικοί νόμοι. Όλα τα ανωτέρω κατέγραφαν το έλλειμμα του 2009 στο 15,6%.
Αν η λύση για τους πολίτες και την έξοδο της χώρας από τα μνημόνια ήταν ζήτημα απλής αναθεώρησης των αριθμών, γιατί δεν την πρότεινε τότε, να γλιτώσει και ο Ελληνικός λαός από τα δυσβάσταχτα μέτρα των τουλάχιστον 14 δισ Ευρώ, μόνο την πρώτη διετία του κ. Σαμαρά;
Για ένα πολύ απλό λόγο: γιατί είναι ψευδής. Είναι μικροκομματική προπαγάνδα καιροσκόπων, όπως ήταν το σχέδιο – χαρτοπετσέτα που παρουσίασε ο κ. Παπαθανασίου στην κ. Λαγκάρντ, όπως ήταν η «θωρακισμένη οικονομία» του κ. Αλογοσκούφη, όπως ήταν τα Ζάππεια και ο αντιμνημονιακός «αγώνας» του κ. Σαμαρά, που ξέχασε μπροστά στο ενδεχόμενο εξευτελισμού του από το δημοψήφισμα που δυστυχώς δεν έγινε ποτέ.
Μακάρι να είχαν δείξει σύνεση. Μακάρι οι λύσεις να ήταν τόσο απλές. Μακάρι να μην είχαν σπαταλήσει τους κόπους του Ελληνικού λαού σε αδικαιολόγητες δαπάνες, σε golden boys, σε τραπεζικά σκάνδαλα και σε χαμένους προεκλογικούς αγώνες. Αλλά το έκαναν. Διακινδυνεύοντας για μία ακόμα φορά τη μοίρα της χώρας, όπως έκανε η συντηρητική παράταξη και στο παρελθόν, όπως έκαναν και μετά, στις διπλές εκλογές του 2012, όπως έκαναν και το χειμώνα του 2014″.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου