Δευτέρα, 8 Αυγούστου 2016

Πονοκέφαλος για την κυβέρνηση ο Κυρίτσης... Είμαι απολύτως κατά των ιδιωτικοποιήσεων

Φωτογραφία: Nikos Libertas / SOOC Είμαι απολύτως κατά των ιδιωτικοποιήσεων...

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Κυρίτσης ξαναχτύπησε σήμερα προκαλώντας και πάλι πονοκέφαλο στην κυβέρνηση.

Μετά την ανάρτησή του για...
«αλληλεγγύη ή δίκαιη δίκη» των συλληφθέντων Κώστα Σακκά και Μάριου Σεϊσίδη σήμερα ο κ. Κυρίτσης αναφέρθηκε στο θέμα των ιδιωτικοποιήσεων δηλώνοντας «απολύτως» αντίθετος με αφορμή το θέμα του Ελληνικού και της μικρής ΔΕΗ.

«Από που κι ως που στην Ελλάδα για μια επένδυση πρέπει να πάει πίσω το θέμα των αρχαιολογικών ευρημάτων; αν ήταν έτσι το μετρό θα είχε γίνει εδώ και δεκαετίες και θα είχαν καταστραφεί τα αρχαία» ανέφερε χαρακτηριστικά μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ. 

Παράλληλα υποστήριξε ότι η κυβέρνηση υποχρεώθηκε να συμφωνήσει στις ιδιωτικοποιήσεις, αλλά, όπως είπε, οφείλει να προσπαθεί να κάνει διορθωτικές κινήσεις.

Όσον αφορά τις δηλώσεις του για την υπόθεση Σακκά-Σεϊσίδη τη δίωξη των οποίων χαρακτήρισε «φρονηματικού χαρακτήρα» ο κ. Κυρίτσης υποστήριξε στην ίδια συνέντευξη ότι «αυτά που λέω είναι κοινός τόπος στον ΣΥΡΙΖΑ, και σε μεγάλο βαθμό κυβερνητική πολιτική». Παράλληλα είπε ότι ο ίδιος δεν είναι από τους ανθρώπους που καταδικάζουν επί παραγγελία λέγοντας «ας χτυπήσουν άλλη πόρτα»...

iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου