Τρίτη 2 Αυγούστου 2016

Η αστυνομία «έδωσε» στο Ρουβίκωνα το απόρρητο έγγραφο!...

Η αστυνομία «έδωσε» στο Ρουβίκωνα το απόρρητο έγγραφο!

Η ίδια η αστυνομία «έδωσε» στα μέλη του Ρουβίκωνα το απόρρητο έγγραφο το οποίο δημοσιοποίησαν νωρίς σήμερα το πρωί τα μέλη της οργάνωσης! Το επίμαχο έγγραφο περιελήφθη στη... δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του μέλους του Ρουβίκωνα, που κατά την αστυνομία έχει μάλιστα αρχηγικό ρόλο. Προκαλούνται, συνεπώς εύλογα ερωτηματικά, πώς ένα έγγραφο που χαρακτηρίζεται απόρρητο μπαίνει σε μια δικογραφία, χωρίς να ακολουθούνται οι κανόνες για τα διαβαθμισμένα έγγραφα. 

Σημειώνεται ότι το επίμαχο έγγραφο είχε αποσταλεί από την αρμόδια διεύθυνση για θέματα Τουρκίας, του υπουργείου Εξωτερικών προς τη Διεύθυνση Κρατικής Ασφάλειας και είχε κοινοποιηθεί στο γραφείο του υπουργού Προστασίας του Πολίτη Νίκου Τόσκα, στις 26 Ιουλίου. Είχε προηγηθεί, την ίδια ημέρα, η ρηματική διακοίνωση της τουρκικής πρεσβείας, μετά την επίθεση στα γραφεία της από αντιεξουσιαστές- μέλη του Ρουβίκωνα.

Στο ίδιο έγγραφο το υπουργείο Εξωτερικών ζητούσε να ενταθούν τα μέτρα ασφαλείας τόσο στην τουρκική πρεσβεία και την πρεσβευτική κατοικία, όσο και στα μέλη της τουρκικής διπλωματικής αποστολής. 
protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου