Τρίτη, 2 Αυγούστου 2016

ΠΑΣΟΚ: Αντί να χτυπήσουν την αρρώστια… τα βάζουν με το θερμόμετρο

ΠΑΣΟΚ: Αντί να χτυπήσουν την αρρώστια… τα βάζουν με το θερμόμετρο
«Σοβαρά ερωτηματικά δημιουργεί η αναίρεση των αθωωτικών αποφάσεων των αρμόδιων δικαστικών συμβουλίων και η εκ νέου παραπομπή σε δίκη του τέως Προέδρου της ΕΛΣΤΑΤ κ. Γεωργίου» επισημαίνει σε ανακοίνωσή του, υπό τον τίτλο "Αντί να χτυπήσουν την αρρώστια… τα βάζουν με το θερμόμετρο", το ΠΑΣΟΚ.
«Για πολλοστή φορά κύκλοι της δικαιοσύνης κλείνουν τα μάτια για το πώς φτάσαμε στην κρίση του 2009 και το ποιοι ευθύνονται για τον δημοσιονομικό εκτροχιασμό και διώκουν αυτούς που απλά τον διαπίστωσαν!!
Πόσο μάλλον όταν τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ έχουν ελεγχθεί διεξοδικά από τις αρμόδιες αρχές της Ευρωπαϊκής Ένωσης χωρίς να υπάρξει κανένα πρόβλημα» προσθέτει.
Το ΠΑΣΟΚ επισημαίνει ότι «η εμμονή αυτή σίγουρα εξυπηρετεί κάποιους επιχειρούμενους “πολιτικούς αρραβώνες”. Δεν εξυπηρετεί όμως την αλήθεια. Στην προσπάθεια της διαστρέβλωσης της αλήθειας Ν.Δ. και ΣΥΡΙΖΑ συμφωνούν απόλυτα».
«Γι’ αυτό και δεν αποδέχθηκαν πρόσφατα την πρότασή μας για σύσταση εξεταστικής επιτροπής που θα διερευνήσει όλες τις εξελίξεις στην οικονομία από το 2001 μέχρι σήμερα» καταλήγει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου