Δευτέρα 11 Ιουλίου 2016

Συγκλονίζει η κατάθεση του φίλου του Φύσσα Χτυπούσαν τον Παύλο με τα χέρια και κράνη...

Συγκλονίζει η κατάθεση του φίλου του Φύσσα: Χτυπούσαν τον Παύλο με τα χέρια και κράνη


«Έχασε τις αισθήσεις του και έπεσε κάτω, του έφεραν νερό και δεν μπορούσε να το πιει, το έφτυσε».
Συγκλονίζει η κατάθεση του φίλου του Φύσσα...
Κάτω από το βλέμμα των αστυνομικών δέχτηκε την φονική επίθεση ο Παύλος Φύσσας από τον Γιώργο Ρουπακιά σύμφωνα με τον φίλο του Ηλία Κοντονικόλα, αυτόπτη μάρτυρα της δολοφονίας του άτυχου μουσικού.

Σε μια...
συγκλονιστική μαρτυρία, ενώπιον του δικαστηρίου, ο νεαρός περιέγραψε λεπτό προς λεπτό την επίθεση που δέχτηκε η παρέα του το μοιραίο βράδυ αλλά και τον τρόπο με τον οποίο τα τέσσερα άτομα που είχαν επιτεθεί στον Παύλο Φύσσα, μόλις είδαν τον Ρουπακιά άνοιξαν, όπως είπε , σε κύκλο γύρω του για να έρθει ο κατηγορούμενος και να τον χτυπήσει στη καρδιά. Όπως περιέγραψε: «Ήρθε το αυτοκίνητο (σ.σ. με τον Ρουπακιά) από το αντίθετο ρεύμα. Είμαι σίγουρος ότι ήταν το ίδιο αυτοκίνητο του οποίου ο οδηγός μας είχε ρωτήσει νωρίτερα  “που είναι η Κεφαληνίας».

«Σταμάτησε στην άκρη του δρόμου άνοιξε  την πόρτα και προχώρησε  προς τον Παύλο. Με τέσσερα βήματα είχε φτάσει μπροστά στον Παύλο . Είχα καλή οπτική επαφή...  Τέσσερα άτομα ήταν πάνω στον Παύλο , τον χτυπούσαν.  Άνοιξαν τον κύκλο γύρω από τον Παύλο και ολοκλήρωσε τη δράση ο Ρουπακιάς. Τον είδα  να βγαίνει έξω από το αυτοκίνητο, να πηγαίνει μπροστά στον Παύλο  και να κάνει σαν να του δίνει γροθιά στο στήθος. Είχα πλάτη τον Παύλο... Εκείνος διπλώθηκε, γύρισε προς το μέρος μας σήκωσε την μπλούζα του και μας είπε: "με μαχαίρωσε το μ...". Είδα αίμα. Είδα τον Ρουπακιά να πηγαίνει να ανοίξει την πόρτα του αυτοκινήτου. Είδα και τους αστυνομικούς στο πεζοδρόμιο δίπλα μας . Δεν είδα να κάνουν κάτι».

Πρόεδρος :Πλησίασαν οι αστυνομικοί;

Μάρτυρας: Δεν τους είδα να πλησιάζουν.

Πρόεδρος :Πότε πλησίασαν;

Μάρτυρας : Την ώρα που έγινε (σ.σ. το μαχαίρωμα ). Τότε τους είδα να πλησιάζουν.

Πρόεδρος :Τους τράβηξαν, απομάκρυναν τον έναν από τον άλλον;

Μάρτυρας : Δεν είδα κάτι τέτοιο.

Αναφερόμενος στην ομάδα τον συγκεντρωμένων είπε πως «φώναζαν  σαν να έφτιαχναν του Ρουπακιά την ψυχολογία, σαν να τον ανέβαζαν. Θα μπορούσε να έχει σκοτωθεί κάποιος άλλος εκείνο το βράδυ», κατέληξε.

«Είχαμε ένα βλέμμα επάνω μας»

Η αφήγηση του μάρτυρα ξεκίνησε από την ώρα που η παρέα συναντήθηκε στην καφετέρια «Κοράλι», όπου είδε μια παρέα χρυσαυγιτών. Όπως είπε: «Η καφετέρια ήταν γεμάτη... Το κλίμα ήταν ευχάριστο μιλούσαμε για μουσική, για δουλειές, βλέπαμε και την μπάλα. Όπως καθόμουν στο σκαμπό στην αριστερή πλευρά ήταν ένα τραπέζι με τρεις Χρυσαυγίτες. Από την εμφάνιση το κατάλαβα. Φορούσε ο ένας παντελόνι  παραλλαγής και τα άρβυλα απ έξω, μαύρη μπλούζα, ήταν μεγαλόσωμος... Φορούσαν  σκούρα  ρούχα... Όλοι ήταν γεροδεμένοι, περίπου 35-40 χρόνων. Ήταν κοντοκουρεμένοι. Ο ένας είχε ξυρισμένο κεφάλι και οι άλλοι στρατιωτικό κούρεμα. Είχα δει σχετικές  εικόνες στο ίντερνετ αλλά και παρέλαση τους από κοντά. Μας κοιτούσαν επίμονα, είχαμε ένα βλέμμα επάνω μας. Κοίταξα δυο τρεις φορές και μας κοίταζαν επίμονα.

Διαβάστε ολόκληρο το κείμενο, ΕΔΩ...

πηγη newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου