Κυριακή, 22 Μαΐου 2016

Έκαναν το χατίρι στον Καμμένο: Παγώνουν τα ειδικά μισθολόγια με τροπολογία του υπουργείου Οικονομικών

Αλλάζει η τροπολογία για τα ειδικά μισθολόγια - Ισοδύναμα έως το τέλος του 2016 - ΒΙΝΤΕΟΑλλάζει η τροπολογία για τα ειδικά μισθολόγια - Ισοδύναμα έως το τέλος του 2016 - ΒΙΝΤΕΟ


Νομοτεχνική διόρθωση που αφορά στο άρθρο 236 του πολυνομοσχεδίου για τα ειδικά μισθολόγια κατέθεσε ο Γιώργος Χουλιαράκης, με την οποία δίδεται η δυνατότητα στην κυβέρνηση μέχρι την 31η Δεκεμβρίου του 2016 να καταθέσει ισοδύναμα μέτρα επί του προϋπολογισμού ώστε να μην ισχύσει το «πάγωμα» των ειδικών μισθολογίων. Έτσι, σύμφωνα με την βελτίωση, δεν θα ισχύσει η τροπολογία η οποία προέβλεπε το «πάγωμα» της μισθολογικής ωρίμανσης και των προαγωγών για δύο χρόνια των εργαζόμενων που αμείβονται με ειδικό μισθολόγιο.
«Η νομοτεχνική διόρθωση στο άρθρο 236 για τα ειδικά μισθολόγια δίνει την δυνατότητα στη κυβέρνηση μέχρι 31 Δεκεμβρίου του 2016 να καταθέσει ισοδύναμα μέτρα», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Χουλιαράκης, βάζοντας έτσι τέλος στην ενδοκυβερνητική κόντρα που ξέσπασε με αφορμή την τροπολογία για την αναστολή της μισθολογικής ωρίμανσης και προαγωγής των λειτουργών και υπαλλήλων που αμείβονται με ειδικά μισθολόγια.

Δείτε το βίντεο

Διαβάστε επίσης:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου