Τρίτη 17 Μαΐου 2016

Έτοιμος για ΝΔ ο Γρηγοράκος…; «Η κυβέρνηση Σαμαρά με διαφορά η καλύτερη των τελευταίων ετών»

Στην εκπομπή του ΣΚΑΪ «Πρώτη Γραμμή» βρέθηκε ο ανεξάρτητος βουλευτής Λεωνίδας Γρηγοράκος ο οποίος εξύμνησε την κυβέρνηση Σαμαρά, λέγοντας πως «είναι με διαφορά η καλύτερη κυβέρνηση των τελευταίων ετών».

Ειδικότερα ο ανεξάρτητος βουλευτής Λακωνίας είχε έναν έντονο διάλογο με τον βουλευτή της Ένωσης Κεντρώων Μάριο Γεωργιάδη, που υποστήριζε αυτή την άποψη περί συγκρότησης οικουμενικής κυβέρνησης τεχνοκρατών με ευρωπαϊκό προσανατολισμό, με τον κ. Γρηγοράκο να διαφωνεί, λέγοντας πως «και το 2012 ήταν αυτή η κυβέρνηση με κόμματα με ευρωπαϊκό προσανατολισμό και τεχνοκράτη πρωθυπουργό (εννοώντας τον Λουκά Παπαδήμο). Εγώ τη θεωρώ πολύ αποτυχημένη αυτή την κυβέρνηση».
Ο κ. Γεωργιάδης παρενέβη και του είπε πως «οι υπουργοί δεν ήταν τεχνοκράτες» και τον κ. Γρηγοράκο να ανταπαντά πως «οι τεχνοκράτες δεν είναι πάντα λύση και ορισμένοι ειναι πολύ χειρότεροι και από πολιτικούς».
Σε εκείνο το σημείο σχετικά ερωτηθείς από τους δημοσιογράφους της εκπομπής για το ποιά κυβέρνηση προτιμάτε, είπε πως «η κυβέρνηση Σαμαρά ήταν με διαφορά η καλύτερη κυβέρνηση που πέρασε τα τελευταία χρόνια και δημοσκοπικά». Εξάλλου, δεν απέκλεισε να πάει στην ΝΔ, λέγοντας πως «εάν δω ότι η ΝΔ πρεσβεύει αυτά που πιστεύω θα πάω στη ΝΔ».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου