Παρασκευή 13 Μαΐου 2016

Αγνοήθηκαν και ενοχλήθηκαν στον Παναιτωλικό

pan-panai-simaΌπως είναι ήδη γνωστό ο Δήμος Αγρινίου σε συνεργασία με το Τμήμα Οργάνωσης & Διαχείρισης Αθλητισμού (ΤΟΔΑ), Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, διοργανώνουν Ημερίδα Αθλητισμού, στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Αιτ/νιας, (Παπαστράτου 53 & Σμύρνης ) το  Σάββατο, 14 Μαΐου 2016.Στον Παναιτωλικό, έστω και αν δεν το εξέφρασαν επίσημα, ενοχλήθηκαν αρκετά από την απρονοησία των διοργανωτών να μην έχει η ΠΑΕ έναν σημαντικό  ρόλο στην εκδήλωση όταν μάλιστα  η εκδήλωση αφορά  το επαγγελματικό ποδόσφαιρο. Η μοναδική επαγγελματική ομάδα της περιοχής δεν έχει ούτε ένα εκπρόσωπο σ’ αυτή τη σημαντική διοργάνωση. Υπάρχουν στην ομάδα άνθρωποι όπου και η καθημερινότητα τους είναι το ποδόσφαιρο και θα μπορούσαν να καταθέσουν τις απόψεις τους επιστημονικά τεκμηριωμένες.

Η παρουσία π.χ  του Γιάννη Μαντζουράκη στην ομάδα του Παναιτωλικού, θα μπορούσε να αξιοποιηθεί αρκετά μιας και είναι ένας καταρτισμένος τεχνικός  με σημαντική  βιβλιογραφία και άποψη στην εκπαίδευση των νέων προπονητών.
Στον Παναιτωλικό  υποστηρίζουν ότι ενημερώθηκαν αφού είχε βγει το πρόγραμμα της ημερίδας. Αυτό συνέβη και με τον σύνδεσμο προπονητών του νομού , αλλά και με την διοργανώτρια αρχή του τοπικού ποδοσφαίρου(Ε.Π.Σ.Α).
Σύμφωνα με πληροφορίες και ο δήμαρχος της πόλης  κος Παπαναστασίου είναι ιδιαίτερα δυσαρεστημένος  με τους συνεργάτες του που διοργάνωσαν την ημερίδα  για την αμέλεια τους αυτή , αλλά και την βιασύνη και την προχειρότητα που επέδειξαν για ένα τόσο σημαντικό θέμα.
Φαίνεται έτσι ότι ο σκοπός της όλης εκδήλωσης είναι περισσότερο  να γίνουν κάποιες προσωπικές  δημόσιες σχέσεις και λιγότερο να υπάρξει ουσιαστική ενημέρωση των συμμετεχόντων.
- See more at: http://www.agriniopress.gr/%ce%b1%ce%b3%ce%bd%ce%bf%ce%ae%ce%b8%ce%b7%ce%ba%ce%b1%ce%bd-%ce%ba%ce%b1%ce%b9-%ce%b5%ce%bd%ce%bf%cf%87%ce%bb%ce%ae%ce%b8%ce%b7%ce%ba%ce%b1%ce%bd-%cf%83%cf%84%ce%bf%ce%bd-%cf%80%ce%b1%ce%bd%ce%b1/#sthash.ZeOfReEa.dpuf

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου