Πέμπτη 12 Μαΐου 2016

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Επιστολή Κοντονή στην ΕΠΟ για τιμ Σιδηρόπουλου ή ξένους διαιτητές

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Επιστολή Κοντονή στην ΕΠΟ για τιμ Σιδηρόπουλου ή ξένους διαιτητές

Επιμένει ο Σταύρος Κοντονής να τηρηθούν όσα είχαν συμφωνηθεί με την ΕΠΟ για την διεξαγωγή του τελικού. Όπως μετέδωσε ο Βασίλης Βέργης στον ΣΠΟΡ FM 94.6, ο Σταύρος Κοντονής έστειλε το μεσημέρι της Πέμπτης επιστολή στην ΕΠΟ.

Ο υφυπουργός Αθλητισμού επιμένει ότι για να διεξαχθεί ο τελικός θα πρέπει να τηρηθούν τα συμφωνηθέντα με την ΕΠΟ.

Να χρησιμοποιηθεί δηλαδή η ομάδα βοηθών του Σιδηρόπουλου και όχι το τιμ Τουμπακάρη. Σε αντίθετη περίπτωση ο υφυπουργός ζητά να προχωρήσει αυτό που είχε συζητηθεί στην πρώτη συνάντηση. Να οριστούν δηλαδή ξένοι διαιτητές.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο υφυπουργός στην επιστολή του επιτίθεται στη διοίκηση της ΕΠΟ κατηγορώντας την για αναξιοπιστία και για την πρόκληση της αντιπαράθεσης μεταξύ ΑΕΚ και Ολυμπιακού η οποία σύμφωνα με τον Κοντονή θα μπορούσε να οδηγήσει την πρόκληση βίας.

Το μήνυμα Κοντονή προς την ΕΠΟ στην επιστολή του είναι ένα: «Τηρήστε τα συμφωνηθέντα να γίνει ο τελικός». Δηλαδή, να ορίσει η ΕΠΟ την ομάδα Σιδηρόπουλου ή να φέρει ξένους διαιτητές.

Οι διαβουλεύσεις συνεχίζονται ολόκληρη την ημέρα για να ξεπεραστούν τα εμπόδια, κάτι που αυτή τη στιγμή μοιάζει πολύ δύσκολο.             

        

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου