Τετάρτη 11 Μαΐου 2016

Νοσοκομείο : Στην τελική ευθεία για τους διοικητές

koi-security-nosokomeio1Η κομματική προέλευση φαίνεται προς το παρόν να παίζει τον πλέον σημαντικό ρόλο στην αξιολόγηση των βιογραφικών των υποψηφίων για την θέση του διοικητή και του αναπληρωτή του στα νοσοκομεία της Αιτωλοακαρνανίας. Δεν αναμένονταν άλλωστε τίποτε περισσότερο…Οι νεώτερες πληροφορίες λένε πως και οι δυο θέσεις έχουν «κλειδώσει» και απομένουν οι ανακοινώσεις που θα γίνουν το αργότερο εντός της επόμενης εβδομάδας.

Ο κ. Τορουνίδης για το Αγρίνιο και όλον τον νομό ουσιαστικά και ο Π. Παπαδόπουλος για το Μεσολόγγι, είναι οι επικρατέστεροι και η επιλογή κάποιου άλλου θα είναι μάλλον έκπληξη. Για την θέση του αναπληρωτή υπάρχει και μια πιθανότητα για την κ. Καλλιρόη Αυδή πολιτεύτριας του ΣΥΡΙΖΑ με καταγωγή από την Λεπενού.
Είναι δεδομένο όμως πως ο κ. Παπαδόπουλος , υπάλληλος της ΠΕΔ, που βρίσκεται στον χώρο του ΣΥΡΙΖΑ εδώ και πολλά χρόνια , ενώ παράλληλα είναι και Δημ. Σύμβουλος στο Μεσολόγγι αν και κατάγεται από τον Μύτικα, είναι ο επικρατέστερος.
Ο Αθ. Τορουνίδης υπήρξε για χρόνια τραπεζικό στέλεχος, είναι αδελφός του Σπύρου Τορουνίδη, πολιτευτή του ΣΥΡΙΖΑ και έχει στενές σχέσεις με τον υπουργό Εσωτερικών Π. Κουρουμπλή.
Να θυμίσουμε πως για τη θέση του διοικητή (στο Αγρίνιο)  κατέθεσαν αίτηση οι Νικόλαος Πιστιώλης, Χριστίνα Σπυράκη, Αθανάσιος Τορουνίδης, Συμεών Γκοργκόλης, Ανδριάνα Καβαλλάρη και Ανδρέας Μπούτρης. Για τη θέση του αναπληρωτή διοικητή που ασκεί τη διοίκηση του Νοσοκομείου Μεσολογγίου αίτηση υπέβαλλαν οι Αρετή Γκόρου ,Χρήστος Σιάσος, Δημήτριος Τριανταφυλλάκης, Καλλιρόη Αυδή, Παναγιώτης Παπαδόπουλος, Σπυριδούλα Ντζουμανίκα, Νικόλαος Χοχτούλας, Δημήτριος Ζαρκαδούλας, Αθανάσιος Κώτσης, Θωμάς Χατζηπρίμος, Δημήτρης Λαμπόβας, Σταύρος Λυκούδης και Ιωάννης Ράπτης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου