Πέμπτη 7 Απριλίου 2016

Έγγραφες εξηγήσεις δίνει σήμερα η χήρα του Ν. Μέντζου (video)

koi-nikolouli-mentzos1Κλήση για εξηγήσεις δέχτηκε η χήρα του 46χρονου δασκάλου που απανθρακώθηκε προ πενταετίας , μετά την μαρτυρία που υπήρξε ότι βρίσκονταν στο τόπο που καίγονταν το αυτοκίνητο μαζί με άγνωστο άνδρα. Η εξέλιξη αυτή σχετίζεται με αναφορά που κατέθεσε πρόσφατα η πατρική οικογένεια του 46χρονου, μιας και υπάρχει κίνδυνος παραγραφής αδικημάτων, εξαιτίας της παρέλευσης πενταετίας (σ.σ. το περιστατικό σημειώθηκε στις 21 Απριλίου του 2011).Η οικογένεια ζητά να καταθέσει η σύζυγος ποιος ήταν ο άνθρωπος που ήταν μαζί της την ώρα που καίγονταν το αυτοκίνητο και γιατί δεν το ανέφερε αυτό στις αρχές. Να θυμίσουμε πως σύμφωνα με τα όσα η ίδια η χήρα κατέθεσε, έφτασε στο σημείο μόνη της και ενώ αναζητούσε πριν το άνδρα της, είδε το αυτοκίνητο να καίγεται, τηλεφώνησε αρχικά στην αδελφή της, εκείνη ενημέρωσε τον σύζυγο της και στη συνέχεια εκείνος και αφού έφτασε στον τόπο της τραγωδίας, κάλεσε την Πυροσβεστική, με αποτέλεσμα να χαθεί πολύτιμος χρόνος.

Ο άγνωστος άνδρας, που φέρεται να ήταν μαζί της, είναι η  παράμετρος εκείνη που ψάχνουν τώρα οι ανακριτικές-εισαγγελικές αρχές του Αγρινίου. Όλα προέρχονται από τα όσα υποστηρίζει μάρτυρας, που κρίνεται αξιόπιστος και στην μαρτυρία αυτή στηρίζεται η πατρική οικογένεια του εκλιπόντος. Η οικογένεια ζητά την δίωξη της χήρας σχετικά με την στάση που τήρησε κατά τη διάρκεια του περιστατικού.
Είναι γνωστό πάντως στην τοπική κοινωνία, πως η πατρική οικογένεια του θύματος, δεν έχει καλές σχέσεις με την γυναίκα του.
Αξίζει να σημειωθεί πως σε βάρος της χήρας του Ν. Μέντζου δεν έχει ασκηθεί δίωξη και την Δευτέρα κλήθηκε να δώσει σχετικές εξηγήσεις και αυτό θα γίνει σήμερα Τετάρτη όπου θα δοθούν ανωμοτί έγγραφες απαντήσεις.
Η δημοσιογράφος Γιώτα Κηπουρού έδωσε όλο το ρεπορτάζ από το Αγρίνιο και είπε μεταξύ άλλων στην εκπομπή Tatiana Live: «Η πατρική οικογένεια ζητά δύο πράγματα. Το πρώτο είναι να καταθέσει η σύζυγος ποιος ήταν αυτός ο άνθρωπος που ήταν μαζί της την ώρα που καιγόταν το αυτοκίνητο. Επίσης η πατρική οικογένεια ζητά την δίωξη της συζύγου του Νίκου Μέντζου για δύο αδικήματα. Για την υπόθαλψη εγκληματία και για την παράλειψη λύτρωσης από κίνδυνο ζωής. Η δικηγόρος της πατρικής οικογένειας έστειλε την αναφορά της στον εισαγγελέα πλημμελειοδικών του Αγρινίου και ο εισαγγελέας διέταξε την διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης. Στο πλαίσιο αυτό, σύμφωνα με πληροφορίες η σύζυγος ήρθε εδώ στην πταισματοδίκη, πήρε προθεσμία και αύριο αναμένεται να δώσει έγγραφες εξηγήσεις».
Δείτε τα όσα ειπώθηκαν σχετικά χθες στην τηλεοπτική εκπομπή της Τ. Στεφανίδου, στην τηλεόραση «Ε»:

- See more at: http://www.agriniopress.gr/%ce%ad%ce%b3%ce%b3%cf%81%ce%b1%cf%86%ce%b5%cf%82-%ce%b5%ce%be%ce%b7%ce%b3%ce%ae%cf%83%ce%b5%ce%b9%cf%82-%ce%b4%ce%af%ce%bd%ce%b5%ce%b9-%cf%83%ce%ae%ce%bc%ce%b5%cf%81%ce%b1-%ce%b7-%cf%87%ce%ae%cf%81/#sthash.p7WqIiBR.dpuf

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου