Κυριακή 3 Απριλίου 2016

Tο Πρωταπριλιάτικο ψέμα του για βόμβα στη γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου οδήγησε σε σύλληψή του…

epi-gefyraΜάλλον δεν υπολόγισε καλά τις συνέπειες που θα είχε το Πρωταπριλιάτικο ψέμα που σκέφτηκε να πει στην υπάλληλο των  διοδίων στη Γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου ένας 32χρονος οδηγός.
Ο οδηγός, το απόγευμα της 1ης Απριλίου, πέρασε από τη Γέφυρα Ρίου -Αντιρρίου, σταμάτησε κανονικά στα διόδια, πλήρωσε και μόλις έβαλε και πάλι μπροστά το αμάξι δήλωσε στην υπάλληλο πως έχει βάλει βόμβα στη Γέφυρα… Στη συνέχεια έφυγε προς άγνωστη κατεύθυνση.
Η υπάλληλος ενημέρωσε ως όφειλε τις Αρχές και στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί της Δ/Α Αιτωλίας, κλιμάκιο εξουδετέρωσης της Ασφάλειας Πατρών καθώς και άνδρες του λιμενικού.

Έγινε διακριτικός έλεγχος σε όλες τις εγκαταστάσεις χωρίς να προκληθεί πανικός και χωρίς να διακοπεί η κυκλοφορία και τελικά δεν βρέθηκε τίποτα.
Αστυνομικοί του Α.Τ. Ναυπάκτου ανέλαβαν να εντοπίσουν τον οδηγό του αυτοκινήτου και τελικά τα κατάφεραν, συλλαμβάνοντάς τον χθες το μεσημέρι στην περιοχή Κατσικά Ιωαννίνων , από κοινού με Αστυνομικούς του Α.Τ. Κατσικάς.Ο 32χρονος συνελήφθη για διασπορά ψευδών ειδήσεων και πρόκληση ανησυχίας…
- See more at: http://www.agriniopress.gr/t%ce%bf-%cf%80%cf%81%cf%89%cf%84%ce%b1%cf%80%cf%81%ce%b9%ce%bb%ce%b9%ce%ac%cf%84%ce%b9%ce%ba%ce%bf-%cf%88%ce%ad%ce%bc%ce%b1-%cf%84%ce%bf%cf%85-%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%ce%b2%cf%8c%ce%bc%ce%b2%ce%b1-%cf%83/#sthash.tdKpFQJa.dpuf

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου