Δευτέρα 18 Απριλίου 2016

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΣΠΟΡ FM 94,6: Κωλοτούμπα της ΕΠΟ - Έστειλε απολογητική επιστολή στη FIFA!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΣΠΟΡ FM 94,6: Κωλοτούμπα της ΕΠΟ - Έστειλε απολογητική επιστολή στη FIFA!
Τραγέλαφος! Όπως αποκάλυψε ο ΣΠΟΡ FM, η ΕΠΟ έστειλε νέα επιστολή στη FIFA, «μαζεύοντας» αυτά που είχε αναφέρει στην πρώτη, με τον Γκιρτζίκη να ψάχνει τον Θ. Θεοδωρίδη για να του ζητήσει συγγνώμη!                      

Φοβερά πράγματα…

Όπως αποκάλυψε ο ΣΠΟΡ FM 94,6 και ο Βασίλης Βέργης, η ΕΠΟ έστειλε νέα επιστολή στη FIFA, με την οποία επιχειρεί να «μαζέψει» όσα είχε αναφέρει στην πρώτη, την οποία φαίνεται πως δεν την είχε διαβάσει ο πρόεδρος της ελληνικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας, Γιώργος Γκιρτζίκης!

Όπως αποκαλύπτεται, δε, τη συνέταξαν άλλοι, με τον κ. Γκιρτζίκη, μάλιστα, να ψάχνει σήμερα (17/4) απεγνωσμένα στο τηλέφωνο τον γενικό γραμματέα της UEFA, Θεόδωρο Θεοδωρίδη, αλλά και τον επικεφαλής του νομικού τμήματος, Koρδέρο, προκειμένου να ζητήσει συγγνώμη!

Και όλα αυτά, τη στιγμή που η Παγκόσμια Ομοσπονδία απειλούσε με αποστολή διοικούσας επιτροπής! Θυμίζουμε πως στην πρώτη επιστολή -διαμαρτυρίας- που απέστειλε η ελληνική ομοσπονδία στη FIFA, υπήρχαν κατηγορίες κατά της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας και του Κωστάκη Κουτσοκούμνη, ζητώντας την αντικατάστασή του από την επιτροπή που ήταν υπεύθυνη για τις συζητήσεις με την πλευρά της κυβέρνησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου