Σάββατο, 16 Απριλίου 2016

ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΤΟ FACEBOOK Βίντεο-μήνυμα από τον Κώστα Γιαννόπουλο: Μιλά για το πρόβλημα υγείας του και το «Χαμόγελο του Παιδιού» [βίντεο]

Βίντεο-μήνυμα από τον Κώστα Γιαννόπουλο: Μιλά για το πρόβλημα υγείας του και το «Χαμόγελο του Παιδιού» [βίντεο]
                    
Την ανησυχία του για την συνέχεια της λειτουργίας του Συλλόγου «Το χαμόγελο του Παιδιού» εκφράζει με ανάρτησή του στο facebook ο πρόεδρος του Ανδρέας Γιαννόπουλος.
Ο κ. Γιαννόπουλος αναφέρεται σε πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει, κάνει έκκληση για το μέλλον του οργανισμού και των παιδιών και καταλήγει λέγοντας «Γιατί όπως είπε ο μικρός μας ιδρυτής Ανδρέας Αν ενωθούμε όλοι θα τα καταφέρουμε...».
Μεταξύ άλλων αναφέρει στο μήνυμα του «Τις τελευταίες ημέρες βρίσκομαι σε μια πολύ δύσκολη κατάσταση με το πρόβλημα υγείας που μου έχει παρουσιαστεί. Μέσα σε αυτό το προσωπικό ταρακούνημα αισθάνθηκα την ανάγκη να μοιραστώ μαζί σας ότι το Χαμόγελο του Παιδιού δεν ανήκει σε εμένα, δεν ανήκει σε κανέναν άλλον ανήκει μόνο στα ΠΑΙΔΙΑ και την κοινωνία. Να μην σταθεί κανείς εμπόδιο στη συνέχιση του δύσκολου αλλά μεγάλου έργου που επιτελεί καθημερινά το Χαμόγελο του Παιδιού. Το Χαμόγελο του Παιδιού δεν είναι δικό μου και κανενός αλλά των παιδιών. Επειδή όλοι αυτοί οι εργαζόμενοι και οι εθελοντές να συνεχίσουν τη δράση τους και να μην τους ενοχλήσει κανένας σε αυτό που κάνουν είτε με τον Γιαννόπουλο είτε χωρίς τον Γιαννόπουλο. Δεν θα ήθελα να δω κάποιον υπουργό να καταργεί τη δυνατότητα του Χαμόγελου να συνεχίσει» αναφέρει στο μήνυμα του.«Ανησυχώ γιατί όλα λειτουργούν στο πόδι. Ανησυχώ γιατί θα βγει κάποια υπουργική απόφαση με την οποία θα στραγγαλίσουν κάθε υγιή προσπάθεια. Να καταλάβουν πως εκτός από τον ΕΝΦΙΑ και τις οικονομικές αποφάσεις υπάρχει και μια κοινωνία που πρέπει να στηριχθεί και να αλληλοστηριχθεί. Τα πελατειακά συστήματα που ενοχλούνται κατά διαστήματα μας έχουν δημιουργήσει προβλήματα», αναφέρει ο πρόεδρος του οργανισμού.


Πηγή: Βίντεο-μήνυμα από τον Κώστα Γιαννόπουλο: Μιλά για το πρόβλημα υγείας του και το «Χαμόγελο του Παιδιού» [βίντεο] | iefimerida.gr http://www.iefimerida.gr/news/262274/vinteo-minyma-apo-ton-kosta-giannopoylo-mila-gia-provlima-ygeias-toy-kai-hamogelo-toy#ixzz45vomIO7u

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου