Δευτέρα, 18 Απριλίου 2016

Άκυρη η εκλογή του Τσόλκα υποστηρίζει ο Καραπάνος ενώ επιμένει πως θα γίνουν επαναληπτικές εκλογές!Αναζωπυρώθηκε η κόντρα Καραπάνου - Παπαναστασίου!
Χτυπήματα κάτω απο την μέση και έντονο παρασκήνιο μας αποκάλυψε το περιβάλλον του Δημάρχου Μεσολογγίου Ν. Καραπάνου οτι συνοδεύτηκαν με τις χθεσινές εκλογές της ΝΟΔΕ! Ο Δήμαρχος Μεσολογγίου προαναγγέλλει επίσης και εξελίξεις στη ΝΟΔΕ αφού κατά πληροφορίες η διαδικασία των εκλογών έχει σοβαρές πιθανότητες να επαναληφθεί και αυτό θα συμβεί για δυο λόγους! Η πρώτη περίπτωση ειναι επειδή ο Μητσοτάκης θα "ξηλώσει" τις κατα τόπους ΝΟΔΕ λόγω των
σημερινών εξελίξεων στη γαλάζια νεολαία , συνεπώς θα είναι άκυρη η ψηφοφορία αφού συμμετείχαν εκλέκτορες που δεν θα έχουν κομματική νομιμοποίηση το επόμενο διάστημα . Ο δεύτερος και επικρατέστερος λόγος ακύρωσης της εκλογής του Τσόλκα ειναι  το ενδεχόμενο να παραιτηθούν όλοι  οι εκλεγμένοι εκπρόσωποι των τομέων της ΝΟΔΕ που προέκυψαν απο τις εκλογές πριν δυο εβδομάδες, οι οποίοι και συμπτωματικά ανήκουν όλοι στην πλευρά Σκαρμούτσου! Κάτι τέτοιο θα φέρει κατά τον Δήμαρχο την επαναπροκήρυξη των εκλογών αφού τα όλα τα μέλη της νέας ΝΟΔΕ πέραν του Τσόλκα απαρτίζονται απο τους εκλεγμένους αντιπροσώπους της ΝΟΔΕ ενώ αναπληρωτής πρόεδρος στη ΝΟΔΕ θα ειναι ο πρόεδρος της ΔΗΜΤΟ Μεσολογγίου κ. Μυλωνάς (του περιβάλλοντος Καραπάνου) ο οποίος και αυτός με την σειρά του ειναι διατεθειμένος προς παραίτηση! Όπως καταλαβαίνετε βάσανα και περιπέτειες περιμένουν το νέο πρόεδρο της ΝΟΔΕ καθώς στο Μεσολόγγι επικρατεί "αναβρασμός"! Πέρα απο τα όσα θα ακολουθήσουν απο την πλευρά Καραπάνου μάθαμε και τα όσα προηγήθηκαν της εκλογής του Τσόλκα! Βρισιές, απειλές, εκβιασμοί προς άγραν ψήφων απο το περιβάλλον του Δημάρχου Αγρινίου  Γιώργου Παπαναστασίου σημάδευσαν τις εκλογές σύμφωνα με τα όσα καταγγέλλουν άνθρωποι του Καραπάνου αλλά και επιβεβαιώνει ο ίδιος ο Δήμαρχος! Όπως και να έχει πάντως ένα είναι σίγουρο! Οι εκλογές της ΝΟΔΕ έριξαν μεγάλο λάδι στη φωτιά που είχε ανάψει προ ενός έτους μεταξύ Παπαναστασίου - Καραπάνου! Τα όσα θα ακολουθήσουν στις σχέσεις μεταξύ των δυο ανδρών δεν χρειάζονται και πολύ φαντασία!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου