Παρασκευή, 1 Απριλίου 2016

Ένταση στο Δημοτικό Συμβούλιο στο Μεσολόγγι

po-dimotiko-mesologgi3Σε τεταμένη ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε η συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου, όπου μοναδικό θέμα ήταν αυτό της μαρίνας του Μεσολογγίου.Η ένταση δημιουργήθηκε όταν ο Δήμαρχος κ. Καραπάνος ανέγνωσε στην αίθουσα του Δ.Σ. e-mail που έλαβε, όπως είπε, από γνωστό δικηγόρο του Μεσολογγίου, ο οποίος ζητούσε ενημέρωση επί του συζητούμενου θέματος. Ο δικηγόρος ζήτησε επί προσωπικού το λόγο και προκλήθηκε σοβαρό επεισόδιο.

Νωρίτερα, υπήρξε φραστικό επεισόδιο με βαριές εκφράσεις  από δημότη προς δημοτικούς συμβούλους αλλά και αρχηγούς παρατάξεων.
Τελική πρόταση του Δημάρχου προς τους δύο μετόχους της Μαρίνας είναι να καθίσουν στο ίδιο τραπέζι μαζί με δημοτικούς συμβούλους και άλλων παρατάξεων ώστε να επιτευχθεί συμφωνία από την αρχή.
onairnews.gr
- See more at: http://www.agriniopress.gr/%ce%ad%ce%bd%cf%84%ce%b1%cf%83%ce%b7-%cf%83%cf%84%ce%bf-%ce%b4%ce%b7%ce%bc%ce%bf%cf%84%ce%b9%ce%ba%cf%8c-%cf%83%cf%85%ce%bc%ce%b2%ce%bf%cf%8d%ce%bb%ce%b9%ce%bf-%cf%83%cf%84%ce%bf-%ce%bc%ce%b5%cf%83/#sthash.14YGkHHD.dpuf

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου